Haberler

    Çift Ekranlı Lg V10 Duyuruldu

    LG, yeni akıllı telefonu LG V10'u duyurdu.

    Emre Çetinkaya - -

    LG, geçtiğimiz haftalarda yeni etkinliği için davetiyeleri dağıtmaya başlamıştı. Bu etkinlikte ise yeni akıllı telefonu LG V10'u tanıtması bekleniyordu. Beklendiği gibi de oldu. LG, bugün gerçekleştirdiği etkinlikte V serisi ilk akıllı telefonu LG V10'u açıkladı.


    LG V10, ana ekranının hemen üzerinde bulunan ikinci ekranıyla dikkat çekiyor. Bu ayrı ikinci ekran ise zamanı, hava durumunu, tarihi ve pil durumunu gösteriyor. Ayrıca bu ekranda favori uygulamalarınızı ya da çeşitli kısayolları konumlandırabiliyorsunuz.


    Diğer taraftan LG V10'da, 5.7-inç büyüklüğünde ve 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde ekran yer alıyor. Bu ekranın 513ppi piksel yoğunluğuna sahip olduğunu belirtelim. İkinci ekran ise 2.1-inç büyüklüğünde ve 160 x 1040 piksel çözünürlüğünde.


    6 çekirdekli Snapdragon 808 yonga setinden gücünü alan cihaz, 4GB RAM'e ve 64GB da dahili depolama seçeneğine sahip. Cihazda ayrıca, 16 MP arka kamera, 5 MP ön kamera, 3000mAh çıkarılabilir pil, Android 5.1.1 işletim sistemi, 4G LTE-A (Cat.6),Wi-Fi, Bluetooth 4.1, NFC ve USB 2.0 bağlantı seçenekleri, 8.6mm kalınlık ve 192 gram ağırlık gibi özellikler mevcut.


    Öte yandan fiyatı açıklanmayan modelin ilk olarak bu ay içinde Kore'de ve sonrasında da diğer bölgelerde satışa çıkması bekleniyor.





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Lg Teknoloji Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    ismailMobil-ANDROID:

    cikarilabilir pil ne ya??:)))artik cikarilir pilmi kaldi bu devirde

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title