Haberler

    Asus Telefonlar Android Lollipop'a Kavuşuyor

    Son zamanlarda popüler olan çeşitli telefonlarının Android 5.0 Lollipop'a geçişi konusunda Asus bir açıklama yaptı.

    Son zamanlarda popüler olan çeşitli telefonlarının Android 5.0 Lollipop'a geçişi konusunda Asus bir açıklama yaptı.

    Son dönemlerde ucuz akıllı telefonları ve kaliteli tablet bilgisayarları ile dikkat çeken bir firma oldu Asus. Geçenlerde incelediğimiz Memo Pad 7 Android tablet ve uygun fiyatlı ZenFone modelleri ile dev teknoloji firması kendini geliştiriyor. Google'ın son mobil işletim sistemi güncellemesi olan Android 5.0 Lollipop da Asus cihazlara gelecek.

    Verilen bilgiye göre göreceli olarak yeni Asus olan Zenfone ve PadFone modelleri bu güncellemeye dahil. Zenfone 4, Zenfone 5 ve Zenfone 6 modelleri, 2015'in Nisan ayında bu güncellemeye kavuşacaklar. Bu modeller haricinde, 5 inç'lik FullHD çözünürlüğe sahip olan PadFone S de yeni işletim sistemine Nisan'da kavuşacak. Yeni PadFone Infinity sahipleriyse, Android Lollipop'u ancak 2015'in ikinci çeyreğinde görebilecekler. Tabi Nisan 2015'e kadar duyurulacak olan yeni modeller de olacak.

    Firmanın Android Lollipop güncelleme takvimiyle ilgili Asus Türkiye Müdürü Bora Aras şu açıklamayı yaptı: "ASUS olarak akıllı telefon kullanıcılarımıza Android 5.0 Lollipop deneyimini en hızlı şekilde sunabilmek için olanca hızımızla çalışıyoruz. ASUS akıllı telefon kullanıcılarının, cihazlarına ilişkin en güncel teknolojiye ve her türlü desteğe sahip olmaları en büyük önceliğimiz. Akıllı telefon ürün gamımız bizim için stratejik öneme sahip. İlerleyen dönemlerde Android 5.0 Lollipop güncellemesinin devreye gireceği diğer cihazlarımızı da kamuoyuna duyuracağız."

    Yeni Android güncellemesini beklerken, Asus bir yandan Zenfone ailesini genişletiyor, ayrıntılı bilgi linkte.

    The post Asus Telefonlar Android Lollipop'a Kavuşuyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Android Lollipop Google Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title