Haberler

Asus M5a78l-M/usb3 Amd 760g Glan+sata Usb3.0 16x

Asus M5a78l-M/usb3 Amd 760g Glan+sata Usb3.0 16x Özellikleri.

Asus M5A78L-M/USB3 Genel Özellikleri


• AM3 + İşlemci Desteği Hazır
• Turbo Key-Touch-n-Boost!
• ASUS EPU-Sistem Seviyesi Enerji Tasarrufu
• Anti-Surge-Full-time Güç Riskinden Sistemi Free Guardian-olun
• Çekirdek Unlocker-açığa Gerçek Öz Performans Akıllıca
• TÜM katı kapasitör -% 100 Yüksek kaliteli İletken Polimer Kapasitörler.

AMD ® FX ™ / Phenom ™ II / Athlon ™ II / Sempron ™ 100 Serisi İşlemciler

Bu anakart AMD ® AM3 + benzersiz L3 önbellek ile multi-core işlemcileri destekler ve düşük güç tüketimi ile daha yüksek overclock kabiliyeti sunar. Bu çift kanal DDR3 bellek desteği sunuyor ve HyperTransport ™ 3.0 tabanlı sistem veriyolu üzerinden 5200MT / s veri transfer hızı sunar. Bu anakart aynı zamanda yeni 32nm üretim sürecinde AMD ® işlemcileri destekler..

Sistem Düzeyi Enerji Tasarrufu

ASUS EPU (Energy Processing Unit) Bugünkü PC yüklemesinde tespit ve akıllıca güç ve para tasarrufu, gerçek zamanlı yardım kritik PC bileşenleri için güç kullanımını ılımlı edilen toplam sistem güç yönetimi sağlar!.

USB 3.0 desteği

Yeni bağlantı standardı - USB 3.0 ile 4.8Gbps ultra-hızlı veri transferi yaşayın. 10 kat daha hızlı yeni nesil komponent ve çevre birimleri, USB 3.0 veri transfer ile kolayca bağlamak için inşa ve aynı zamanda USB 2.0 bileşenleri ile geriye dönük uyumludur..

Turbo Key

ASUS Turbo Key kullanıcının fiziksel bir overclock düğmesine içine PC güç düğmesine kapatabilirsiniz. Kolay kurulum sonra Turbo Key devam eden iş veya oyun kesmeden performanslarını artırabilir - sadece tek bir dokunuş ile!.

ASUS Anti-Surge Protection

Anti-Surge Protection Design gerilim koşulları algılar ve gerilim gerçek zamanlı olarak yayılmasını dalgalanmaları önler. Ayrıca aktif olarak sistemi korumak için aşırı gerilim beslemesini keser.1.. Voltaj algılama üzerinden gerçek zamanlı.2. Senin anakart ve sistemleri olası hasarlara karşı aktif koruma..

8-kanal yüksek tanımlı ses

CODEC (önceki kod ismi Azalia High Definition Audio) Bütünleşik 8-kanal HD ses I / O 192KHz/24-bit yüksek kalite ses çıkışı sağlar ve otomatik olarak algılar ve ses takılı olan çevre birimleri ne tür tanımlar Jack-algılama özelliğini yuvalar ve artık Line-in karışıklık, Line-out ve Mic girişleri orada olacak demektir uygunsuz bağlantı, kullanıcıyı uyarır..

CPR (CPU Parameter Recall)

Sistem bir overclock hatası için kilitlendiği zaman BIOS CPR özelliği, otomatik olarak CPU varsayılan ayarlarını geri yükler. CPR sistem kasasını açın ve RTC verisini temizlemek için gereğini ortadan kaldırır. Basitçe kapatın ve sistemi yeniden başlatın ve BIOS otomatik olarak varsayılan ayarlarına CPU parametreleri geri yükler..

Basitçe işletim girmeden önce bir USB flash diskten BIOS update

EZ Flash 2 kullanıcı dostu BIOS güncelleme aracıdır. Basitçe işletim sistemine girmeden önce bir USB flash diskten bu araç ve BIOS update başlatın. Ek bir floppy diskete ya da işletim sistemi tabanlı flaş programı kullanmadan sadece bir kaç tıklama ile kolayca BIOS güncellemesi yapılabilir..

Sadece USB flash diskten bozuk BIOS verilerini geri

ASUS CrashFree BIOS 3 BIOS dosyasını içeren bir USB flash diskten bozuk BIOS verilerini geri verir. Bu program kullanıcıları yeni bir BIOS çipi satın alma maliyeti ve güçlük kaydeder..

Hazır ERP

Anakart Avrupa Birliği'nin Enerji Kullanan Ürünler (ERP) hazır olduğunu, ve ERP enerji tüketimleri açısından belirli enerji verimliliği gereksinimlerini karşılayacak ürünleri gerektirir. Bu ürünün karbon ayak izini azaltmak ve böylece çevresel etkilerini azaltmak için ürün tasarımı ve yenilik yoluyla çevre dostu ve enerji tasarruflu ürünler yaratma ASUS vizyonu ile uyumludur.

Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Advanced Micro Devices Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Türkiye'de de satışı yapılan Perrier maden suyunda dışkı tespiti: 2 milyon şişe imha edildi

Türkiye'de de satışı yapılan Perrier maden suyunda dışkı tespiti: 2 milyon şişe imha edildi

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaret! Akaryakıt istasyonuna uğradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaret! Akaryakıt istasyonuna uğradı

Esnafa KDV denetimi! Kesilmeyen her fiş için 3 bin 400 TL ceza

Esnafa KDV denetimi! Kesilmeyen her fiş için 3 bin 400 TL ceza

Ormanlık alanda bulunan kemik parçalarından alınan DNA, kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kızıyla eşleşti

Ormanlık alanda bulunan kemik parçalarından alınan DNA, kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kızıyla eşleşti

Kamuoyuna sunuldu, görüş bekleniyor! İşte MEB'in açıkladığı yeni müfredatın detayları

Kamuoyuna sunuldu, görüş bekleniyor! İşte MEB'in açıkladığı yeni müfredatın detayları

title