Haberler

Asus Et2221ıukh-B019m Aıo İ5-4440 4gb 1tb 21.5" Dos

Asus Et2221ıukh-B019m Aıo İ5-4440 4gb 1tb 21.5" Dos Özellikleri.

Asus ET2221IUKH-B019M Genel Özellikleri

Geliştirilmiş Performans PC ve Ankastre Güvenlik

Mevcut Windows 8 Pro veya diğer sürümler
Intel ® 4. nesil Core ® processer
Intel ® vPro ™ teknolojisi: Built-in daha fazla koruma için güvenlik (Q87 modeli için)
Gelişmiş veri koruma için Trusted Platform Module
Dahili HDMI-çıkış portu, HDMI port-in, COM port (Q87 modeli için), VGA-out port (Q87 modeli için) çok yönlü bir uygulama sağlar

Intel ® Small Business Advantage - Streamline PC Bakım ve Güvenlik

ASUS All-in-One PC ET2221IUKH Intel ® Small Business Advantage, benzersiz güvenlik ve verimlilik yetenekleri sağlamak için donanım, yazılım ve firmware oluşan bir bilgisayar platformu sunmaktadır. Özellikle sizin bilgisayarınızda işinizi değil, odaklanmak için izin BT kolaylaştırır, bir yönetilen bilgisayar ortamına sahip olmayan küçük işletmeler için dizayn edilmiştir. Yazılım Monitör, Veri Yedekleme ve Geri Yükleme, USB Blocker, PC Health Center, Enerji Tasarrufu: Intel ® SBA güvenliği ve verimliliği düzenlemenize yardımcı olmak için beş uygulamaları içerir..

Windows 8 Pro - İşletmeler için Hazır

Windows 8 Pro, küçük ve orta ölçekli işletmeler için ve tüm performans veya seçimden ödün vermeden, verimlilik, güvenlik ve hareketlilik yeni seviyeleri sunuyor. Kolayca şirket ağlarına, go, şifrelemek veri erişim dosyaları, ve daha bağlanmak için yardımcı gelişmiş özellikleri sağlar. Windows 8 Pro, iş ve yaşam ile uyumlu için inşa edilmiştir..

Şık, ergonomik ve yerden tasarruf sağlayan tasarım

ASUS All-in-One PC ET2221I Serisi kullanıcılara ergonomik bir görüntüleme konumu vermek için 45 ° 15 ° 'ye kadar eğilebilen bir 21,5 "Full HD LED-arkadan aydınlatmalı ekran ile spor eşsiz bir yer tasarrufu fotoğraf çerçevesi esinlenen tasarımı,. Onun akıllı ve şık tasarımı aynı zamanda bir taşıma kolu olarak kullanılabilecek bir gümüş standı verir ve aynı zamanda bir girift tasarlanmış hoparlör örgü bulunmaktadır..

COM portu, USB 3.0 ve VGA çıkışı bağlantı noktası * Rahat Bağlantı

Projektörler perakende barkod okuyucu ve POS sistemleri için okulda - TThe All-in-one PC ET2221I Serisi, kolay bağlantı için tasarlanmış bir COM portu, USB 3.0 portu ve VGA bağlantı noktası ile donatılmış, ET2221IUKH kolayca diğer ticari cihazlara bağlayabilirsiniz. Ek COM portu daha esnek kullanımını sağlayan cihazlar çok çeşitli destekler -. Giderek genişleyen işletmeler için idealdir.

HD Audio / Video İletim için HDMI ve HDMI çıkışı Limanlar

HDMI ve HDMI-çıkış portu ile, ET2221I Serisi en iyi kalitede dosyalarınızı sunmak için izin, High-Definition görsel-işitsel içeriklerin iletimini sağlayan, sıkıştırılmamış dijital video ve ses kalitesi sağlar..

Hiç bir All-in-one PC üzerinde En İyi Ses

ASUS SonicMaster Premium teknolojisi ASUS Golden Ear ekibi tarafından geliştirilen bir ses-optimize teknolojisidir. Bu, gelişmiş netlik, yüksek sesle hacmi ve ses ayrıntıları sunar yenilikleri bir dizi sahiptir. ASUS SonicMaster Premium müzik, video, konuşma ve kayıt için, pürüzsüz, zengin ve detaylı ses sağlar..

F9 Tek Tuşla Kurtarma

F9 tuşuna özgün çalışma durumuna PC'nizi geri yüklemek için kurtarma bölümünü kullanmanızı sağlar. Veri dosyalarını kopyalayarak ve sistem kurtarma bölümünü kullanarak önce herhangi bir özel yapılandırma ayarları not gereklidir yapma.

Duvara monte Tasarım

Opsiyonel ASUS duvar montaj uyumlu montaj noktaları ve VESA ET2221IUKH herhangi bir ortamda ideal bir uyum yapma, masa veya tezgah için yer tasarrufu, herhangi bir duvara kolay montaj sağlar sertifikalı..

Sadece Tak Kolayca TV izlemek ve oyun

ET2221 Serisi, gerçek 1080p video oynar ve bir hibrit dijital / analog TV alıcısı dahili ideal bir TV bir yedek alma özelliğine sahiptir.

31 Mart Yerel Seçim Sonuçları İçin Tıklayın

Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Intel Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Beşiktaş Büyükdere Caddesi'nde zincirleme kaza! 8 kişi yaralandı, çok sayıda ekip bölgede

Beşiktaş Büyükdere Caddesi'nde zincirleme kaza! 8 kişi yaralandı, çok sayıda ekip bölgede

562 bin TL'lik saatiyle tepki çekmişti! Yenişehirlioğlu, bu defa da 2 milyon liralık saatiyle görüntülendi

562 bin TL'lik saatiyle tepki çekmişti! Yenişehirlioğlu, bu defa da 2 milyon liralık saatiyle görüntülendi

Otoyoldaki sürücülere 'Yumurtalı' çete tuzağı: Görürseniz kesinlikle durmayın

Otoyoldaki sürücülere "Yumurtalı" çete tuzağı: Görürseniz kesinlikle durmayın

Sinan Ateş suikastıyla ilgili bomba iddia! Kurye cinayet sonrası 'Görev tamam' pozu vermiş

Sinan Ateş suikastıyla ilgili bomba iddia! Kurye cinayet sonrası "Görev tamam" pozu vermiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaret! Akaryakıt istasyonuna uğradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaret! Akaryakıt istasyonuna uğradı

İYİ Parti'de kurultay günü! Meral Akşener, Kennedy'nin meşhur sözüyle veda etti

İYİ Parti'de kurultay günü! Meral Akşener, Kennedy'nin meşhur sözüyle veda etti

title