Haberler

Apple Yöneticileri, MacBook'lar İçin 8 GB RAM'in Yeterli Olduğunu Savunuyor

Güncelleme:

Son dönemlerde Apple, yeni MacBook cihazlar için 8 GB RAM sunması nedeniyle eleştirilerin odağı durumunda. Tüketiciler, bu miktarın düşük olduğunu düşünüyor. Apple yöneticileri ise 8 GB RAM'in yeterli olduğunu savunuyor.

Son dönemlerde Apple, yeni MacBook cihazlar için 8 GB RAM sunması nedeniyle eleştirilerin odağı durumunda. Tüketiciler, bu miktarın düşük olduğunu düşünüyor. Teknoloji devi ise yıllardır bu eleştirileri pek de dikkate almıyor gibi görünüyor. Son olarak bununla ilgili bir gelişme yaşandı. Öyle ki Apple yöneticileri, bu konuyla ilgili düşüncelerini paylaştılar.

Apple yöneticileri, 8 GB RAM'in yeterli olduğunu düşünüyor

Günümüzde bazı bilgisayar üreticileri, yeni çıkardığı modeller için artık minimum 16 GB RAM seçeneği sunuyor. Apple'ın da bu üreticiler arasında yer alması isteniyor. Ancak görünen o ki şirket, birkaç yıl daha değişikliğe gitmeyecek gibi görünüyor.

Apple yöneticileri Kate Bergeron ve Evan Buyze, yakın zamanda ITHome ile yaptıkları bir röportajda şirketin MacBook cihazlar için 8 GB RAM sunmasını savundu. Buyze, bu miktarda belleğin webde gezinme, fotoğraf düzenleme gibi çoğu amaç için yeterli olduğunu dile getirdi.

Apple harekete geçti: iPhone'lar beklenen özelliğe kavuşuyor!

Apple, birleşik bellek mimarisi sayesinde bilgisayarlarındaki 8 GB RAM'in diğer cihazlardaki 16 GB belleğe eşit olduğunu iddia ediyor. Şirketin 8 GB RAM'den vazgeçmemesinin sebebi de bu olabilir. Zira Apple'ın pazarlama yöneticisi Bob Borchers da bellek mimarisinin MacBook'u çok daha verimli hale getirdiğini belirtiyor. Ayrıca kullanıcıların sadece teknik özelliklere değil, sistemin gücüne odaklanmaları gerektiğini söylüyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce MacBook cihazlar için 8 GB RAM yeterli mi? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Apple Teknoloji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title