Haberler

Apple, siyah renkli Apple Watch Ultra 2'yi piyasaya sürecek

Güncelleme:

Apple, siyah renkli Apple Watch Ultra 2 modelini kullanıcılarla buluşturacak. Markanın daha koyu ve neredeyse tam siyah seramik arka kasa ve plastik görünümlü eylem düğmesiyle donatılmış bir Apple Watch Ultra kullanacağı belirtiliyor.

Markalar ve müşterileri arasında yaşanan renk savaşları belki de en belirgin şekilde kendini Apple'da belli ediyor. Özellikle iPhone 5 ile giderek açılan siyah rengin iPhone 7'de Jet Black olarak geri gelmesi ancak aşırı çizilmesi sebebiyle iPhone 8 ve sonrasında siyah rengin tonunun açılarak devam etmesi gibi renk konularını hatırlarsınız. Bu kapsamda Apple bu yıl beklenen siyah rengi MacBook ile getirdi. Gelen son haberlerse siyah rengi daha fazla üründe göreceğimiz yönünde. İşte siyah Apple Watch ve detayları…

Apple siyah rengi Watch Ultra 2'ye de getiriyor!

Amerika Birleşik Devletleri Federal Komisyonuna sunulan ve Twitter'da @ParrotSWD adlı bir kullanıcı tarafından paylaşılan raporlara göre marka orijinal olarak koyu siyah renge sahip bir Watch Ultra hazırlıyor. Gelen bilgilere göre Apple Watch Ultra 2 modeline eklenecek bir renk seçeneği olması öngörülen model beklenen siyah rengi kullanıcılar ile buluşturacak.

Belgede Apple'ın, Apple Watch Serisi modellerine benzer şekilde daha koyu, neredeyse tam siyah seramik arka kasaya ve plastik görünümlü eylem düğmesine sahip bir Apple Watch Ultra kullandığı görülüyor. Bilindiği üzere Apple herhangi bir yeni ürünü piyasaya sürerken Amerika Birleşik Devletleri Federal Komisyonuna bu ürünleri sunmak zorunda.

Xiaomi'den 24 çekirdek işlemcili oyun canavarı! Yeni laptop sızdı

Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan fotoğraflar aslında süresi dolmuş olan bir belgeye ait. Belki de Apple bu renk seçeneğini ilk olarak Ultra 1 ile piyasaya sürecekti ancak bu plandan daha sonra vazgeçti. Watch Ultra 2 modeli de şu anda Ultra 1 gibi doğal titanyum isimli gri ve tek renk seçeneği ile satışta. Apple ilerleyen günlerde bu yeni renk seçeneğini Watch Ultra 2'ye ekleyebilir veya önümüzdeki dönemlerde çıkış yapması beklenen Watch Ultra 3 modeli ile de piyasaya sürebilir.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Apple Watch Plastik Apple Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor All Star 2024: Furkan'ın Durumu Merak Konusu Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title