Haberler

    Android 5.0'a Bedava Hediye!

    Hemen Google Play'e girin; Google'ın Android Lollipop'a özel bedava hediyesini indirin!

    Google'ın yeni yayınladığısayesinde artık Android 5.0 "Lollipop"u okuyarak öğrenme şansına da sahibiz.kitapta yeni Android'de Google hesabınıza bağlanma, güvenlik ekranı ayarlama, kayıp cihazı takip etme gibi temel konular ele alınıyor.

    İngilizce kitap, yeni Messenger uygulamasıyla nasıl SMS ve MMS gönderebileceğinizi de açıklıyor. Bu arada kitaptave 'den de bahsedilmeden geçilmemiş. Kitaptaki harici bağlantılar, sizi web'deki konuyla ilgili destek sayfalarına ulaştırıyor. Mesela ayarlarla ilgili bir sayfada Eşitleme konusuyla ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak istediğinizde, vurgulanmış metne dokunarak varsayılan web tarayıcınızı açabiliyor ve ilgili destek konusuna ulaşabiliyorsunuz.

    Google, böyle bir hamleyle Android'i hem daha kullanıcı dostu bir platform haline getiriyor, hem de ekitap platformu Google Play Books'u tanıtma şansını kullanıyor.

    Google geçen sene benzer bir kılavuzu . Firmanın yakın zamanda uygulama geliştiricileri için yayınladığı "" adında, başarılı uygulamaların sırlarını anlatan bir kitabı da bulunuyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Android Lollipop Google Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title