Haberler

Alf 3000w UK Infrared Isıtıcı

Alf 3000w UK Infrared Isıtıcı Özellikleri.

Tasarım
ALF infrared ısıtıcıları farklı güç alternatifleri ve modelleri ile sizi ısıtırken, maksimum verim ile çalışma prensibine göre dizayn edilmiş dekoratif tasarımı ile kullanıldığı mekana uyum sağlar.
Güç Kontrolü

1200 W ile 3000W arasında 9 farklı  güç kademesinde ayar yapabilme imkanı sağlar. Güç kontrollü modellerde 1200W ile 3000W arasında güç kontrollü yapılarak % 60'a varan oranlarda enerji tasarrufu sağlanır.


İnfrared ısıtıcı için özel Termostat

ALF infrared ısıtıcıları için tasarlanmış termostat kontrolü sayesinde %10-90 arasında enerji tasarrufu sağlama imkânı sunar.


Isıya Dayanıklı Kablo Kullanımı

ALF infrared ısıtıcılarda ısıya ve zorlanmaya karşı dayanıklı yüksek güçlerde güvenle kullanılabilen kauçuktan yapılmış fişli güç kablosu kullanılmaktadır. Isıtıcı eleman bağlantılarında kullanılan ve cihazın yüksek sıcaklıklarda güvenle çalışmasını sağlayan iç donanım kablosu ise ALF tarafından  patentli  ve uluslararası sertifika kuruluşlundan alınmış sertifika belgelerine sahiptir.

Gövde

Korozyondan etkilenmeyen ve paslanmayan uzun ömürlü alüminyum eloksal gövde
Reflektör (Yansıtıcı Ayna)

En iyi yansıtma ve odaklama için korozyona dayanıklı alüminyum  reflektör. Anodize edilmiş özel reflektör kullanımıyla %94 radyant verimlilik ile  infrared ışımayı maksimum seviyede tutarak verimli ısıtma sağlar.

Filament (Isıtıcı Eleman)

ALF tarafından özel alaşımlı imal edilen ve birçok madde tarafından en iyi absorbe edilen ve insan sağlığına zarar vermeyen verimli ısıtma için en uygun 2,4µm orta dalga boyuna sahip radyant ısıtıcı eleman.


IP34 (Su Koruması)

Su korumalı IP34 sertifika belgesine sahip ürünlerimizi güvenli bir şekilde dış mekan ve banyoda kullanılabilir.


Taşınabilme

Devrilmeye karşı emniyet anahtarı özelliği ile infared ısıtıcınızı istediğiniz ortama taşıyıcı ayak (Orijinal ALF UTS) ile taşıyarak güvenli bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz.

ALF İnfrared Isıtıcı

ALF infrared ısıtıcılar diğer ısıtma sistemlerinden farklı olarak açık ve kapalı mekanlarda rüzgar ve hava akıntısından etkilenmeden, havayı ısıtmadan ve havayı aracı olarak kullanmadan ekonomik, sağlıklı, verimli ve hızlı bir şekilde ısıyı ışıkla taşıyarak sizi güneş gibi ısıtır.
İnfared ısıtma sisteminde ısı ısıtılması istenilen yere yönlendirilir ve direkt ısıtılması istenilen cisimler ısıtılır. Isıtıcı çalışmaya başladıktan yaklaşık 30 sn sonra tam performans ile ısıtma başlamış olur ve ön ısıtma ihtiyacı olmadan enerjiyi verimli kullanma imkanı sağlar. Bu sayede işletim maliyeti düşer. Termostatlı modellerde ısıtıcı üzerinde bulunan termostat ayarı ile ekstra güç tasarrufu sağlanmış olur.  Güç kontrollü modellerde ise 1200W ile 3000W arasında güç kontrolü yapılarak % 60'a varan oranlarda enerji tasarrufu sağlanır.
Işıkla ısıtma sistemi, diğer ısıtma sistemleri ile karşılaştırıldığı zaman, kuruluş ve işletme maliyetleri, ısıtılacak yerin ısıtılma süresi, ısıtılması gereken bölüm tavan yüksekliği ve ısı kaybı gibi özelliklere göre değişmekle birlikte daha ucuz ve ekonomiktir.
İnfrared ısıtıcı ile ısıyı istediğiniz yöne yönlendirebilir ve kontrol ederek enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Taşınabilir özelliği ile iç ve dış mekanlarda cihazı istenilen yerde kullanma imkanı sağlanır.  Cihaz montaj aparatları ile kolayca tavana, duvara ve taşınabilir ayağa montaj edilerek istenilen yerde tüketiciye kullanabilme imkanı sağlar.  İnfrared Isıtıcı çalıştığı zaman havadaki partikülleri yakmadığı için koku yapmaz,  hava sirkülasyonu yapmadığı için toz gürültü çıkarmaz ve havayı aracı olarak kullanmadığı için oksijeni tüketmez.

KULLANIM ALANLARI

· Ev veya işyeri odaları gibi lokal alan ısıtmalarında,

· Isı kaybı çok olan yerlerde,

· Tavanı yüksek olan yerlerde,

· Belirli bir bölümün ısıtılması gereken yerlerde,

· Belirli bir süre ısıtılması gereken alanlarda,

· Havalandırması olan yerlerde,

· Kapısı sık açılıp kapanan yerlerde,

· Açık ve yarı-açık alanlarda kullanılabilirler.

Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Alf Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title