Haberler

    300 Milyon Mobil Kullanıcıya Ulaştı

    Dijital dünyanın dev markalarının mobil kullanıcı potansiyelini açıklama yarışları devam ediyor. İşte aylık 300 Milyon aktif kullanıcıya ulaştığını açıklayan son isim: Bir çok marka mobil ...

    Dijital dünyanın dev markalarının mobil kullanıcı potansiyelini açıklama yarışları devam ediyor. İşte aylık 300 Milyon aktif kullanıcıya ulaştığını açıklayan son isim:

    Bir çok marka mobil odaklı dev bir yapılanma süreci içersinde son birkaç yıldır. Bu konuda biraz gecike ancak kararlı adımlar atan isimlerden olan Yahoo, güzel CEO'su Marissa Mayer ile mobil odaklı dönüşüme tüm hızıyla devam ediyor.

    Son olarak şirket bünyesindeki Flickr'ın güncellemeler ile birlikte en popüler fotoğraf paylaşım uygulaması olduğunu duymuştuk. Şimdi de geride bıraktığımız ilk çeyreğe ilişkin açıklamalar yapan Marissa Mayer, aylık 300 Milyon aktif kullanıcıya ulaştıklarını belirtiyor.

    Tüm Yahoo servislerini kapsayan 300 Milyon aktif mobil kullanıcısı rakamı hiç de azımsanacak bir ölçü değil aslında ancak gelirlerdeki gerilemenin önüne halen geçilebilmiş değil. Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde 1,073 Milyar Dolar gelir elde eden şirket, bu yıl aynı dönem için 880 Milyon Dolar'lık bir rakama ulaşabildi.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Marissa Mayer Yahoo Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title