Haberler

Teknik Direktör Yüksel Yeşilova Rus Takımının Başına Geçiyor

Güncelleme:

Teknik direktör Yüksel Yeşilova, Mordovia kentinin 3 milletvekilinin girişimi ile ligde son sırada yer alan Mordovia Saransk takımının başına geçecek.

Rusya ile Türkiye arasındaki uçak krizi iki ülke arasındaki ilişkileri germiş, Ruslar Türk şirketlerine ve mallarına ambargo kararı almıştı.

YÜKSEL YEŞİLOVA RUSYA'DA GÖREV YAPACAK

Ancak Türkiye konusunda bu kadar katı ve negatif tutum içinde olan Rusya'ya ambargoyu bir Türk deliyor. Teknik direktör Yüksel Yeşilova... Yeşilova'nın Kremlin'den alınan özel izinle Rusya Premier Lig ekiplerinden Mordovia Saransk'ta görev alacağı belirtildi. Milliyet'in haberine göre; Mordovia kentinin 3 milletvekilinin girişimi ile Moskova'dan Türk antrenörün görev almasına vize çıktığı belirlendi.

TAKIM LİGDE SON SIRADA

16 takımlı Rusya'da son sırada bulunan Mordovia Saransk'ın Yüksel Yeşilova ile beraber ligde tutunma iddiasında olacağı belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yüksel Yeşilova Saransk Türkiye Rusya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (4)

abc:

bizimkilerde suç var adamlar uçağı vuruldu kan davası gütmüyolar bizimkiler abartıyor olayı kan davalı olmak istiyor herhalde bizimkiler

1
14
yanıtYanıtla
Yüksel hoca göster Türkün gücünü....:

Yüksel hoca göster Türkün gücünü. . . .

6
0
yanıtYanıtla
Seviyorum Türkiyemizi:

Biz Türkleri sevmezler fakat bizsizde yapamaz bu AVRUPA, yoksa batacaklar gitgide.

3
0
yanıtYanıtla
Atakan:

Görünüse göre Rus ucagini düsürmenin hic bir faydasi olmadi ne Ruslar türkmenleri bombalamayi durdurdu nede Nato ülkelerinden destek geldi Armut gibi ortada kaldik maddi kayip dersen milyarlara ulasti Almanlar maddi kayba ugramamalari icik Putinin karsisinda diz cöktüler bizlerde efelendik o uca düsürecekse sonuclarinida hesaba katacaksin ve ona göre haraket edeceksen tarihi örnek alacaksin

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title