Haberler

Tekirdağ: Tekirdağ'da Altın Kaşık Yemek Yarışması

Tekirdağ'da Geleneksel Olarak Düzenlenen "Altın Kaşık Yemek" Yarışmasının Beşincisi Yapıldı.

Tekirdağ'da geleneksel olarak düzenlenen "Altın Kaşık Yemek" yarışmasının beşincisi yapıldı.

Özel Derya Koleji tarafından düzenlenen yarışmada veliler birbirleriyle kıyasıya yarıştı. İlginç görüntülerin ortaya çıktığı yarışmada, 16 veli yaptığı yemeklerle yarıştı.

Okul Aile Birliği Başkanı Sema Celepoğlu, amaçlarının "Geleneksel ve yöresel Türk yemeklerinin tanıtılması ve bu amaçla velilerin teşvik edilmesi" olduğunu bildirdi.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Şube Müdür Yardımcıları Adil Özer, Emin Özer, Muratlı Kaymakamı'nın eşi Kadriye Büyükersoy, Aşçı ve Yemek Fabrikası Sahibi Hüseyin Karagöz'ün jüri olduğu yemek yarışmasına İç Anadolu, Antep, Siirt, Trakya, Rize, Hakkari yörelerinden yemekler katıldı.

Tekirdağ yöresinden ciğer sarma yaparak birinci olan Handan Akça, ödülü olan küçük altını Tekirdağ Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adil Özer'den aldı.

Yarışmayı Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ebubekir Şimşek, META Mimarlık Yönetim kurulu Başkanı Muhsin Karakoç, Sema Eğitim Öğretim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Özadalı, Tekirdağ Mermer Fabrikası Sahibi Zekeriya Çelebi ve çok sayıda davetli izledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title