Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Süleymanpaşa Belediyesi'nin, "kedi evi" projesi kapsamında yeni kedi evleri belirlenen alanlara monte edilmeye devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin, "kedi evi" projesi kapsamında yeni kedi evleri belirlenen alanlara monte edilmeye devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 100. Yıl Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmada mevcut kedi evlerinin yanı sıra 3 yeni kedi evi daha yeni yerlerine yerleştirildi.

Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmada, kedi evlerinin yanı sıra beslenme odaklarının da yeni yerlerinde montajları yapılırken su kaplarının kırık olanları yenileri ile değiştirildi.

İlçe Belediyesi tarafından 2014 yılında gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında sokak hayvanları için su kabı, beslenme odakları ve kedi evleri kentin dört bir yanına yerleştirilirken çalışmaların diğer Mahalleler ile devam edecek.

-Öğrencilerden NKÜ'ye ziyaret

İstanbul Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden gelen 78 kişilik öğrenci grubu, Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, lise öğrencileri basın halkla ilişkiler birimi personeli eşliğinde kampüs içerisindeki Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek, bilgi aldı.

Öğrenciler, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat, Makine ve Bilgisayar bölümlerine ait atölyeleri gezme fırsatı buldu.

Daha sonra Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Spor Kompleksi gezdirilerek, gerçekleştirilen aktiviteler, olanaklar, öğrenci toplulukları ile ücretsiz kurslar hakkında bilgi verildi.

Üniversiteyi ve kampüs hayatını yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler kendilerine gösterilen ilgiden dolayı üniversite yetkililerine teşekkür etti.

-NKÜ'de kültür sanat

Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı tarafından kültürel etkinlikler kapsamında, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı sanatçılarından oluşan Trakya Ensemble Topluluğu dinleyicilerle buluştu.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen konsere Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arda Göksu, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve müzikseverler katıldı.

Şef Ahmet Hamdi Zafer yönetimindeki toplulukta keman, viyola, viyolonsel ve kontrbas sanatçıları yer aldı.

Konserde Domenico Cimaroso Obua ve Yaylı Sazlar için Konçerto adlı eseri Solist Zerrin Tan obua ile seslendirdi.

Konserde ayrıca, şef Zafer ise keman ile Yalçın Turan'ın İstanbul Türküsü eserini seslendirdi.

İstanbul Türküsü'ne seyirciler alkışlarıyla eşlik etti.

Konser, diğer sanatçıların seslendirdiği eserlerin ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Namık Kemal Üniversitesi Süleymanpaşa İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title