Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'i ziyaret etti.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'i ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin, Belediye Başkan Yardımcıları Muhammet Çimen, Zafer Söğütçü ve AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç ile Rektör Şimşek'e makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

Rektör Şimşek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

Başkan Albayrak'tan İl Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler'i makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile İl Milli Eğitim Müdürü İşler'e ziyarette bulundu.

Albayrak, İşler'in şahsında tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladığını ifade ederek, daha nice eğitim ve öğretim yıllarında birlikte olmayı temenni ettiğini belirtti.

Eğitime ve gençlere her zaman değer verdiklerini, bu anlayışla 11 İlçeye 11 Okul Projesini yürüttüklerini belirten Albayrak, proje kapsamında, Süleymanpaşa, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı, Malkara, Şarköy, Muratlı, Hayrabolu ve Ergene olmak üzere 9 ilçede okul temelini attıklarını, Marmaraereğlisi ve Saray ilçeleri için de temel atma töreni için gün saydıklarını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler de Albayrak'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Keskin Osman Şimşek Sultanbeyli Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title