Haberler

Tekirdağ'da Trap Atışları Yarışması Düzenlendi

Güncelleme:

Süleymanpaşa Belediyesi ile Çınar Avcılık Doğa Sporları ve Amatör Balıkçılık Derneği tarafından trap atışları yarışması düzenlendi.

Süleymanpaşa Belediyesi ile Çınar Avcılık Doğa Sporları ve Amatör Balıkçılık Derneği tarafından trap atışları yarışması düzenlendi. Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün atış poligonunda düzenlenen yarışmaya 80 sporcu katıldı. Çınar Avcılık Doğa Sporları ve Amatör Balıkçılık Derneği Başkanı Hayri Baykal, gazetecilere yaptığı açıklamada, trap sporunu geliştirmek ve bu spor dalında genç yetenekler yetiştirmek amacıyla bu tür müsabakalar düzenlediklerini belirtti.

Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu Milli Takım Antrenörü Zafer Akgün de, 80 sporcunun yarıştığı turnuvada, katılımdan ve sporcuların gösterdiği ilgiden memnun olduklarını belirtti. Trap sporunun fiziksel güç gerektirmediğini ve bu nedenle yaşlı genç herkesin eşit şartlarda yarışabileceğini ifade eden Akgün, "Poligonda, profesyonel gözetmenler eşliğinde ve kurallara uyularak yapıldığında yaralanma riski çok düşük bir spor dalı. Bu tür yarışmalara katılanlar, burada silah konusunda bilgi sahibi oluyor, kurallara uyma duygusu gelişiyor ve silah ile oluşan kazaların önüne geçme adına çok önemli bir yol katediyorlar, bu açıdan çok önemli bir etkinlik" şeklinde konuştu. Yarışma sonunda, dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler verilecek.

Kaynak: AA / Spor

Süleymanpaşa Tekirdağ Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title