Haberler

Tekirdağ'da Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Tekirdağ'da kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelen başka bir otomobile çarptı.

Tekirdağ'da kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelen başka bir otomobile çarptı. Kazada, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Otomobilin arkasında bebek koltuğunda emniyet kemeri takılı vaziyette oturan 1 yaşındaki Fatmanur Koçak ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Kazada Tekirdağ- İstanbul karayolunun 15'nci kilometresinde meydana geldi. İbrahim Yaşar Buldum yönetimindeki 34 TP 3591 plakalı otomobil bir anda kontrolden çıkıp, karşı şeride geçerek Mustafa Koçak'ın kullandığı 06 NAL 19 plakalı otomobile çarptı. Kazada otomobiller hurdaya dönerken, sürücü Mustafa Koçak direksiyonda sıkıştı. Diğer otomobil sürücüsü İbrahim Yaşar Buldum ise olay yerinde yaşamını yitirdi.

MİNİK FATMANUR'UN BURNU BİLE KANAMADI

Çevredekilerin ihbarıyla gelen itfaiye ve kaza kırım ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü Koçak, ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobilin arka tarafında bebek koltuğunda emniyet kemeri takılı vaziyette oturan, Koçak çiftinin bir yaşındaki kızları Fatmanur Koçak ise kazadan yara almadan kurtuldu. Hafif yaralı olan 39 yaşındaki Vildan Koçak, kızı Fatmanur'a sarılarak ağlarken, anne ve kızı sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla hastaneye götürüldü.

Kaza nedeniyle Tekirdağ-İstanbul karayolunda trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlanırken, Buldum'un cesedi, savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. - Tekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Yaşar İstanbul Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

ozlem kocakmobilWeb@haberler.com:

Heryerde ayni haber birbirinin kopyasi gercekten habere habercilige karsi insanin guvenini azaltiyorsunuz...VILDAN KOCAK yengem olur ve oyle yazilip cizildigi gibide hafif yarali bir kazazede degil iki bacagi kolu cenesi kirilan ve akcigeri yirtilan kisaca kazanin en agir yaralisi bir haber yapiliyorsa eger lutfen daha dikkatli arastirin suan hastanede tek yaralimiz tedavisi aylar alcak ustun koru anliyisinizdan vazgecin lutfen.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title