Haberler

Tekirdağ'da Deniz Sezonu Açıldı

Tekirdağ’da hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte deniz sezonu açıldı.

Tekirdağ'da hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte deniz sezonu açıldı.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'ya bağlı Kumbağ Mahallesi'nde vatandaşlar deniz sezonunu açtı. Vatandaşlar, havaların sıcak gitmesiyle birlikte güneşin altında denizin tadını çıkarıyor.

Denize giren vatandaşlardan Ahmet Yavuz, sezonun tam açılmamasına rağmen vatandaşların plajlarda yer aldığını ifade ederek, "Bu sene deniz biraz son ısındı ama son haftalarda havanın sıcak gitmesi ile birlikte denizin sıcaklığı birden arttı. Kumbağ sahili yavaş yavaş dolmaya başladı. Denize ilk girerken soğuk geliyor ama sonradan insan alışıyor" dedi.

"KUMBAĞ TATİL YAPILACAK DÖRT DÖRTLÜK BİR YER"

Kumbağ'a İstanbul'dan geldiğini belirten Tefik Çalışkan, "Kumbağ'a tatile İstanbul'dan geldim. 2 yıldan beri Kumbağ'a geliyorum. İstanbul'a yakın olması daha da güzel. Havasıyla deniziyle gerçekten tatil yapılacak ne iyi yerlerden biri. Kumbağ tam tatil yapılacak dört dörtlük bir yer" diye konuştu.

Orkun Turan da, deniz sezonunun açılmasıyla birlikte Kumbağ plajında havlu koymaya bile yer bulunmadığını ifade etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleymanpaşa Tekirdağ İstanbul Kumbağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title