Haberler

Tekirdağ'da "Al Götür Oku Getir" Kampanyası

Tekirdağ'da kitapçılık yapan Mücahit Çalgın, insanlara kitap alışkanlığı kazandırmak için "Al Götür Oku Getir" kampanyası başlattı.

Tekirdağ'da kitapçılık yapan Mücahit Çalgın, insanlara kitap alışkanlığı kazandırmak için "Al Götür Oku Getir" kampanyası başlattı.

Tekirdağ'da 15 yıldır kitapçılık yapan Çalgın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, insanların daha çok kitap okuyabilmelerine faydası olacağını düşündüğü için böyle bir kampanya başlattığını söyledi.

Gelişen teknoloji ile birlikte kitaba ve sahaflara olan ilginin azaldığını ifade eden Çalgın, "Yaptığım kampanya ile bir nebze olsun insanların dikkatini çekmeye çalıştım. Teknoloji ile insanlar daha çok akıllı telefon ve bilgisayarlarda zaman geçiriyor. Eski yıllarda kitapçılar, genç yaşlı herkesin uğrak yerlerinden birisiydi. Bu kampanya ile 7'den 70'şe bütün okuyucularımızı kitap evine bekliyoruz." diye konuştu.

Bazı vatandaşlarda maddi durumları nedeniyle okumak isteyip de alamadığı kitapları gelip buradan temin ederek okuyup geri getirdiğini belirten Çalgın, şunları kaydetti:

"Bu kampanya başladıktan sonra çok sayıda okuyucu dükkanımıza gelerek kampanyadan istifade etmektedir. 'Al Götür Oku Getir' kampanyası ile alım gücü olmayan okuyucuların kitap okuma şevkini artırıyoruz. Bu kampanya ile okuyucuların kütüphanelerde ulaşamadıkları kitaplara da ulaşmalarını sağlıyoruz. Okuyucular, okudukları bir kitabı burada rahatlıkla başka bir kitapla değiştirebiliyorlar."

Çalgın, kitapseverlerin evlerindeki kitapları getirip kitapçıdan almak istedikleri kitaplarla değiştirebileceğini aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Tekirdağ Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title