Haberler

İsrail Askerlerine Tek Başına Kafa Tuttu

Güncelleme:

Filistinli adam, karşısında gördüğü İsrail askerlerine dayanamayıp 'Kendinizle gurur duyun. Gidin buradan.' diye haykırdı.

İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılar sonucu 600'den fazla masum insan hayatını kaybetti. Filistinliler, kayıplarının acısını yaşıyor.

'KENDİNİZLE GURUR DUYUN'

İsrail askerlerini görmeye bile dayanamayan Filistinli bir adam, acısını askerlere bağırarak ve kovarak gösterdi. Tek başına İsrail askerlerinin karşısına geçen Filistinli adam, "Kendinizle gurur duyun. Ne işiniz var burda. Gidin burdan." diye haykırdı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İsrail Gazze Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

ACİZ KALMIŞ MÜSLİMANLAR:

ZULME SESİZ KALMAK YERİNE DİRENMEK BÜYÜK ŞEREFTİR ODA ŞEREFLİ İMANLI OLDUĞUNUN GEREĞİNİ YAPMIŞ

55
2
yanıtYanıtla
hakoli:

Keşke herkes senin gibi olabilse...

43
0
yanıtYanıtla
MERT KÜRDOGLU:

Türkiyedeki HAHAMLARIN NEDEN SESI CIkMIYOR SHOW AMACLI IFTAR DAYANISMA DIYALOG TOPLANTILARINDA BÜLBÜL OLAN TÜRKIYEDEKI HAHAMBASI NEREDE NEDEN SUSUYOR

31
0
yanıtYanıtla
GEREMym@m.m:

Helal olsun adam delikanli adammış. Bir o kadarda iradeli ve duyarlı bir insan. Kendi milletini savunmasını biliyor

19
2
yanıtYanıtla
amir:

agzına saglık guzel ınsan

18
1
yanıtYanıtla
MERT KÜRDOGLU:

ALLAHINA KURBAN

16
1
yanıtYanıtla
GAIA:

BUNUN GİBİ CESUR ADAMLARİ GÖRDÜKÇE İSLAM DİNİNDE YAŞADIGIM VE ONUN İÇİN ÜLKEM İÇİN ÖLMEYE HEVESİM ARTİYOR.İKİ GÜN ÖNCE BİR BİSİKLETLİ TÜRK ALMANYADA YAHUDİLERE KARŞI İÇTEN KONUŞMASI ÇOK GURURLU ŞEREFLİ VE CESURDU.TEŞEKKÜRLER BUNUN GİBİ ADAMLARA

11
0
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Congratulations...

0
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title