Haberler

Hakkari'de Tehlikeli Yaya Kaldırımına Korkuluk Yapıldı

Güncelleme:

Hakkari Belediyesi çevre yolu, Çölemerik Caddesi üzerinde bulunan ve tehlike arz eden yaya kaldırımına 100 metrelik korkuluk yaptı.

Kentin çevre yolu, Çölemerik caddesi üzerinde bulunan ve kenar boşluğunda bulunup yükseklik tehlikesi arz eden yaya kaldırımına Hakkari Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 1 metre yüksekliğinde olan korkuluklar takıldı.

Fen İşleri Müdürlüğünden verilen bilgilerde; toplamda 100 metre uzunlukta olduğu belirtilen yaya kaldırımının özellikle 23 Nisan İlk Öğretim Okulu yakınında olup buranın öğrenciler tarafından çok fazla kullanıldığı ve kentte yaya trafiğinin yoğun olduğu için Belediye Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçinin özel talimatı ile acil yaptırıldığı ifade edildi.

Burada çalışmaları gören vatandaşlar yapılan korkulukların önemli olduğunu vurgularken, belediyenin buradaki yaya kaldırımına henüz hiçbir kimsenin zarar görmeden korkuluk yapmasına sevinerek, Eş Başkanlara yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakkari Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title