Haberler

TEGV, Kurum Ve Gazetecileri Halı Sahada Buluşturuyor

Güncelleme:

Türk Eğitim Gönülleri Vakfı, gazetecilerin de yer aldığı bir halı saha turnuvası düzenledi. 8 tane kurumun katılacağı turnuva dün itibariyle başlarken, turnuva bir hafta sürecek.

Türk Eğitim Gönülleri Vakfı (TEGV) Sevgi Erdoğan Parkı tarafından gazetecilerinde yer aldığı bir halı saha turnuvası düzenledi. 8 tane kurumun katılacağı turnuva dün itibariyle başlarken, turnuva bir hafta sürecek. Birbirinde çekişmeli maçlara sahne olacak turnuvaya gazetecilerin kurduğu Basınspor, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Japon Derneği, Ziraat Mühendisleri Odası, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, TEGV Sevgi Erdoğan Parkı, Eyyübiye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü katılacak. Elemeli sisteme göre oynanacak maçlarda finale kalan iki takım Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Finalde birinci olan takım kupanın sahibi olacak.
Sevgi Erdoğan Parkı içindeki halı sahada oynanacak olan maçlarda resmi maçların kuralları da geçerli olacak. Her takımdan 6 kişinin yer alacağı maçta takımlar 4 kişi yedek oyuncu da bulundurabilecek. Hakemlerin yöneteceği turnuvada hangi kurumun şampiyon olacağı ise merak konusu. (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Yaşam Spor Güncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title