Haberler

TED Diyarbakır Koleji, Bir Okuldan Fazlası

Güncelleme:

TED Diyarbakır Koleji zengin bir eğitim konsepti ile 2015–2016 Eğitim Öğretim yılında Diyarbakır'da faaliyete geçmeye hazırlanıyor.

TED Diyarbakır Koleji okuldaki nitelikli eğitim öğretiminin yanında okul dışı zamanlardaki her türlü etüt ve kulüp faaliyetlerini de içinde barındıran zengin bir eğitim konsepti ile 2015–2016 Eğitim Öğretim Yılından itibaren Diyarbakır'da faaliyete geçmeye hazırlanıyor.


TED Diyarbakır Kolejinde öğrenciler; en az bir yabancı dili bilen ve yaşamında etkili bir şekilde kullanan, yüksek ahlaklı, ülke sorunlarına karşı farkındalığı ve çözüm üretme bilinci yüksek, çevreye duyarlı, sosyal sorumluluk bilincine sahip, bilimsel düşünen, empati kuran ve farklılıklara saygılı, iletişim becerileri kazanmış, özgüveni yüksek, teknolojiyi hayatının her alanında etkili ve olumlu bir şekilde kullanan, iş hayatında gerekli olan bilgi, beceri ve değerleri edinmiş, kültür, sanat ve spor alanlarında entelektüel birikimi olan, Dünya vatandaşlığı vizyonuna sahip bireyler olarak yetişecekler.


2015–2016 Eğitim Öğretim Yılında aynı kampus içerisinde bulunan anaokulu, ilkokul ve ortaokul'da eğitim öğretim başlarken bu yıl okul öncesi yaş gruplarından itibaren ortaokul 7. sınıfa kadar kayıt alınmakta. Kendi öğrencisini TED Kültürü ile yetiştirmeyi amaç edinen okulda, gelecek yıl 8. sınıf sonrasında da kademeli olarak lise binası ile eğitim öğretime başlayacak.


Bölgenin en büyük kampus okul projesi olan TED Diyarbakır Koleji binasında sanat-kültür-hobi atölyeleri, konferans salonu, kapalı spor salonu, yüzme havuzu, modern ve hijyenik yemekhaneleri, teknolojik donanımlı derslikleri, tam donanımlı laboratuarları ile Diyarbakır'a eğitim alanında 87 yıllık TED deneyimi ile yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.
Ortalama 6–7 yıllık mesleki tecrübesi olan dinamik öğretmen kadrosunda İngiltere'den Diyarbakır'a gelen 2 İngiliz Öğretmen'de dikkat çekiyor.


TED Diyarbakır Koleji yetkilileri, okul ücreti içerisinde olacak şekilde İngilizce kitapları da dahil olmak üzere tüm kitap-kırtasiye ihtiyaçları, yabancı dil öğretimi, sınavlara hazırlık kursları, sanatsal faaliyetler, sportif aktiviteler ve enstrüman kurslarından ücret alınmaksızın okulu eğitim öğretime hazırlıyorlar.

KAYNAK: ÖZGÜR HABER GAZETESİ

Kaynak: Temsilci / Güncel

Diyarbakır Eğitim Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title