Haberler

Tecrübesizliğe Yenilmişler

Geçtiğimiz Cuma Günü Ani Bir Kararla Tek Celsede Oğuz Kayhan'dan Boşanan Demet Akalın Konuştu.

Aceleyle aldıkları boşanma kararı nedeniyle çok pişman olduklarını belirten Akalın, "Eşeklik ettik, tecrübesizliğe yenildik" dedi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın uzatmalı sevgilisi Oğuz Kayhan ile yaptığı sürpriz evlilik yaz boyunca en çok konuşulan konulardan biri oldu. Fontana Beach Club'ta sahne almak için Çeşme'ye giden seksi şarkıcı bir günde evlenmeye karar verdi ve 3 Temmuz akşamı Alaçatı Inside adlı mekanda Chocolate kafelerinin sahibi Oğuz Kayhan ile nikah masasına oturdu.

Tek celsede boşandılar

Şok bir kararla evlenen çiftin boşanmaları da ani oldu. Ayrılmak için mahkemeye başvuran ikilinin, önümüzdeki mart ayında görülmesine karar verilen duruşmaları, Kayhan'ın avukatının talebi üzerine erkene çekildi. Ünlü çift, geçtiğimiz cuma günü Fatih 3. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşma sonucunda tek celsede boşandı.

İbo'nun sitemi bir araya getirdi

Akalın duruşmadan sonra soluğu Gölcük'te ailesinin yanında aldı ve söz verdiği halde İbrahim Tatlıses'in 'İbo Şov' adlı programına katılamadı. Tatlıses'in canlı yayında Akalın'a 'Sen gününü göreceksin' diye sitem etmesi ünlü şarkıcı ile eski eşinin yeniden bir araya gelmesini sağladı. Bu sitem üzerine Akalın'ı arayan Kayhan ona, "Sen sahipsiz değilsin" dedi ve soluğu Gölcük'te aldı. Yüz yüze konuştuktan sonra barışma kararı alan Akalın ve Kayhan, Sapanca Gölü'nün kenarında bulunan Richmond Spa Otel'e gitti ve gözlerden uzak iki günlük bir tatil geçirdi. Dün İstanbul'a dönen ikiliden Demet Akalın şunları söyledi: "Evliyken sevgili konumuna düştük. Artık ilişkimizi bu şekilde yürüteceğiz. Yeniden nikah masasına oturmayı şimdilik düşünmüyoruz. Eşeklik ettik. Ayrılmaya aceleyle karar verdik. Çok pişmanız. Tamamen tecrübesizliğimizin kurbanı olduk."

Çocuk yapacak

Evliliklerine nazar değdiğine inandıklarını belirten Akalın sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçtiğimiz pazar sabahı annem işi olduğu için komşuya gideceğini söyledi. Menajerim de 'Dünya kadar işim var, İstanbul'a dönüyorum' dedi. İşte o zaman eşimin eksikliğini hissettim. Bizim bugüne kadarki bütün kavgalarımızın nedeni sevgiydi. Şimdi herşeye yeniden başlıyoruz. Seneye de çocuk yapmaya karar verdim. Hatta bir tane ile kalmayacağım, devamı da gelecek." Evlilikleri bitse de yeniden aynı evde yaşamaya başlayacak olan Akalın ve Kayhan, şimdilerde Acarkent'te bahçeli bir ev arıyor. İkili, çocuklarını satın alacakları bu yeni evde büyütmeyi planlıyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title