Haberler

Tecrübe Konuşuyor" Projesi

PTT 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselen Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Tecrübe Konuşuyor" Projesi kapsamında Antalya'da gençlerle buluştu.

PTT 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselen Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Tecrübe Konuşuyor" Projesi kapsamında Antalya'da gençlerle buluştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen programı çok sayıda sporcu ve genç takip etti.

TRT Spor spikeri Ersin Düzen moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda konuşan İpekoğlu, çocukluk yıllarından itibaren futbolla ilgilendiğini söyledi.

Futbolun kendisi için olmazsa olmazlardan olduğunu belirten İpekoğlu, parkta arkadaşlarıyla futbol oynarken keşfedildiğini, sonrasında ise Beşiktaş ve Fenerbahçe ile şampiyonluklar yaşadığını hatırlattı.

"Hedefimde Beşiktaş kalesi vardı"

İpekoğlu, 21 yaşında Sakaryaspor'a transfer olduğunu ifade ederek, Türkiye'ye geri dönmesiyle hayatının değiştiğini dile getirdi.

Sakaryaspor'da oynarken hedef olarak Beşiktaş'ı belirlediğini vurgulayan İpekoğlu, "O dönemde Galatasaray'ın kalesinde Zoran Simoviç, Fenerbahçe'de Toni Schumacher vardı. İstediğiniz kadar iyi kaleci olun, bu isimler varken ağzınızla kuş tutsanız nafile. O yüzden hedefim Beşiktaş'tı. Bunu da başardım. Sonrasında Milli Takım kapısı da açıldı." dedi.

"Fenerbahçe ya da Beşiktaş'ta teknik direktör olmak isterim"

İpekoğlu, kariyerine teknik direktör olarak devam ettiğini ve Adanaspor'u 12 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkarttığını anlattı.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, ve Trabzonspor'da teknik direktörlük yapmanın kendisinin hayali olduğunu ifade eden İpekoğlu, "Daha önce şampiyonluklar yaşadığım Fenerbahçe ya da Beşiktaş'ın başına bir gün teknik direktör olarak geri dönmek isterim. Umarım bu hayalim bir gün gerçekleşir." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Adanaspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title