Haberler

Tecavüz Sanığının Avukatından, 'Pes' Dedirten Savunma

Kendisini Terk Eden Sevgilisinin 17 Yaşındaki Kızına Bıçak Tehdidiyle Tecavüz Ettiği İddiasıyla Tutuklu Yargılanan E.k'nin Avukatı Hasan Dülgeroğlu, Mahkemede Garip Bir Savunma Yaptı.

KENDİSİNİ terk eden sevgilisinin 17 yaşındaki kızına bıçak tehdidiyle tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan E.K’nin avukatı Hasan Dülgeroğlu, mahkemede garip bir savunma yaptı. Dülgeroğlu, davanın görüldüğü Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi’ne yazılı olarak verdiği savunmasında "Asıl müvekkilinin tecavüze uğradığını, müştekinin müvekkilini zorla yatağa devirip üzerine çıktığını ve müvekkilinin de genç kızla zoraki ilişkiye girdiğini" söyledi. Bununla yetinmeyen Avukat Dülgeroğlu, "İlişkiden sonra kendisine gelen müvekkilim, mağdureyi ’Beni bu işe niye bulaştırdın? Annenin yüzüne nasıl bakarım?’ diyerek dövmüştür, yara izleri ondandır" dedi.

Dülgeroğlu, ayrıca müvekkili E.K’nin koğuş arkadaşı olan ve otobüste bir kadını taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan M.S’nin de tanık olarak dinlenmesini talep etti. Dülgeroğlu, önceki günkü duruşmada, olaydan sonra cep telefonuyla çekildiği iddia edilen çıplak görüntülerin gönüllü çekilip çekilmediğinin bilirkişi tarafından incelenmesini istedi. Dülgeroğlu, olay sırasında sanığın ve mağdurenin cinsel organlarına krem sürülüp sürülmediğinin ve temizlikte kullanılan peçetelerin bulunmasını talep etti. Mahkeme bu talepleri reddetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title