Haberler

Kızını Hamile Bıraktı Diye Öldürdüğü Genç Suçsuz Çıkmıştı! Kızdan İtiraf Geldi: Beni Akrabam Hamile Bıraktı

Güncelleme:

Adana'da kızına tecavüz ettiği gerekçesiyle 17 yaşındaki genci öldüren babanın davasına devam edildi. Duruşmada tecavüz mağduru olduğunu iddia eden kızdan itiraf geldi: Beni akrabam hamile bıraktı.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde 17 yaşındaki genci iş yerinin önünde tabancayla öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın duruşması görüldü.

CENİN İLE DOKULAR UYUŞMAMIŞTI

Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada tutuklu sanık Emrah B, maktul Muhammet Reşit Yıldırım'ın babası Ali Yıldırım ile taraf avukatları hazır bulundu. Sanığın tecavüze uğradığı ileri sürülen kızı F.B. de Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi aracılığıyla duruşmaya katıldı.

Mahkeme başkanı, sanığın devlet korumasına alınan 15 yaşındaki kızı F.B'nin maktulden hamile kaldığı iddiayla ilgili DNA raporunun geldiğini, ceninden alınan örnekler ile öldürülen gençten alınan dokular arasında uyum bulunmadığının belirlendiğini hatırlattı.

Sanık Emrah B. savunmasında, öldürdüğü gencin ailesi ile bir husumetinin olmadığını söyledi.

"KIZIMA 10 DEFA SORDUM"

Ayrıldığı eşinin kendisini telefonla arayarak "Kızımıza tecavüz eden Muhammet Reşit Yıldırım. Kızımızı kandırmış bir eve götürüp sahip olmuş" dediğini ileri süren Emrah B, "Kızıma 10 defa sordum. Bana her defasında Muhammet Reşit'in ismini verdi. Ben neden suçsuz bir insana bunu yapayım?" dedi.

Yıldırım'ı bilerek öldürdüğünü itiraf eden sanık, "Ona 'sen delikanlı mısın, evlilik vaadiyle kızımı kandırıp sahip olmuşsun. Yaptığın işi temizle' dedim. Annesini ve babasını istemeye göndermesini istedim. Kendisi de geleceklerini söyledi. Bebeğin babası olmasa dahi bu çocuğun kızıma tecavüz ettiğini biliyorum." iddiasında bulundu.

Mahkeme başkanının, "Nereden biliyorsun?" diye sorması üzerine Emrah B, "Yapmamış insan 'bir şey yapmadım' demez mi?" diye cevap verdi.

ÖNCE İTİRAF SONRA ÖZÜR GELDİ

F.B. ise kürtajla alınan bebeğin babasının, Yıldırım'ın olmadığını belirtti.

Babasının yengesinin yeğeni M.Ç. tarafından hamile bırakıldığını ileri süren F.B, "Öldürülen Muhammet ile cinsel ilişkiye de girmedim" dedi.

Mahkeme başkanının, "Daha önce bunları neden söylemedin?" diye sorması üzerine F.B, "Babamdan korktuğumdan dolayı söylemedim. M.Ç'ye bir şey olur, 'babam bir şey yapar' diye korktum. O yüzden Muhammet Reşit'in ismini vermek zorunda kaldım. Onunla 3 ay arkadaşlığımız oldu. Özür dilerim, pişmanım" ifadesini kullandı.

Tekrar söz verilen sanık da "Bir insanın kızı ve eşi bunu yaparsa ben ne yapayım? Yaptığımdan pişmanım, özür dilerim." dedi.

Mahkeme heyeti, duruşmayı karar için erteledi.

"OĞLUM SUÇSUZ YERE ÖLDÜRÜLDÜ"

Maktulün babası Ali Yıldırım, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun suçsuz yere öldürüldüğünün ortaya çıktığını belirtti.

Yıldırım'ın avukatı Halis Yetkiner, müvekkilinin çocuğunun öldürülmesine neden oldukları iddiasıyla F.B. ile annesi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Yıldırım Yüreğir 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (119)

Anne:

Ben kizin babasinada üzüldüm birde onun açısından bakmak gerek kızı daha 13 yaşımdaymış..kolaymı yetişiyor...öldürdüğü cocuğun ailesinede allah sabır versin suçsuz yere infaz edilmiş

164
8
yanıtYanıtla
kızgın vatandaş:

yazıklar olsun sizin insanlığınıza olan gencecik çocuğa oldu sizin özürleriniz pişmanlığınız geri getirecek mi onu mahkeme heyeti inşallah bunların 3 ünüde tıkar içeri müebbeti de basar!!!

114
1
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Iste bu yuzden biz insanlari vurmamali ve bagimsiz mahkemelerin karar vermesini beklemeliyiz ! Baba gem bir masumun canini aldi cehennemlik oldu, hem de bu dunyasi batti eger hapisten cikabilirse hasta perisan ve muhtac cikip surunecektir !

104
1
yanıtYanıtla
SSS:

Beter olsun. Daha da dibe batsın. Kızı da aynı şekilde acılar çeksin.

yanıt0
yanıt1
Schwarzlich:

Cehalet sonu... nereye elini atsan rezillik kepazelik..yine suçsuz yere öldürülen ve aylarca tecavüzcü damgası vurulan bir can.. ölen genç, babayı karşısında görünce korkusundan Neden diye bile soramamış.. Adalet yerini buldu ama bir can yine gitti...

94
0
yanıtYanıtla
utu:

kızın yaptığı azmettirmek, cinayetle aynı suç, baba ise hala ondan hamile kalmamış olabilir ama yinede tecavüz etmiş diyebilecek kadar şaşırmış, canını aldığı birinin arkasından konuşmaya devam ediyor, Allah zaten onlara bu lekeyi ve vicdan azabını yerleştirmiş, arkalarından nereye gitse onlarla beraber olacak. odunları bol olsun

86
0
yanıtYanıtla
Tarkan:

Al buyur iste cahiligin bir ispati daha ulan magdem ki kizinin tecavüzcüsünü tesbit eddiysen onu bu devletin polisine teslim etsene devletin uzmanlari bir sucluyu gercekten suclumu veya sucsuzmu ortaya cikarabilir eger adalet tecavüzcüye gereken cezasini vermezse o zaman bir baba olarak elbette o tecavüzcüyü cezalandirabilirsin

80
0
yanıtYanıtla
Güzellik Uzmanı:

laik sistemin gençleri getirdiği son nokta.

66
13
yanıtYanıtla
Mehmet Demirsoy:

16 yıldır bu ülkeyi kim yönetiyor bre cahil yobaz

yanıt9
yanıt3
Dünya ne hale gelmiş:

Allah kimsenin başına vermesin. Çok zor bir durum. Bi taraftan ölen gencecik çocuk diğer taraftan daha bu küçücük yaşta hamile kalan kız.

72
0
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title