Haberler

Teb Akıl Fikir Yarışması'na Başvurular Başladı

Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) finans alanında yenilikçi fikirleri ödüllendirdiği TEB Akıl Fikir Yarışması, bu yıl da "İcat Çıkar!" sloganıyla başvuruları kabul etmeye başladı.

Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) finans alanında yenilikçi fikirleri ödüllendirdiği TEB Akıl Fikir Yarışması, bu yıl da "İcat Çıkar!" sloganıyla başvuruları kabul etmeye başladı.

TEB'den yapılan açıklamaya göre, sektöre yenilikçi fikir ve projeler kazandırmak amacıyla 9 yıldır gerçekleştirilen TEB Akıl Fikir Yarışması, "Üniversite Öğrencisi-Yeni Mezun", "Müşteri" ve "Teknolojik Girişimci" olmak üzere üç kategoride düzenlenecek.

TEB Akıl Fikir Yarışması bu yıl "Sen fikrini yaz, tarih seni yazsın" ve "İyi fikre şapka çıkartılır" sloganlarıyla yenilikçi ve girişimci fikirleri destekleyecek. Bankacılık ve finans konusunda fikir ve projelerin sunulabileceği yarışmaya, üniversitelerin tüm bölümlerinden öğrenciler, genç profesyoneller, TEB müşterileri ve teknolojik girişimciler 15 Ocak'a kadar "www.icatcikar.com" adresi üzerinden başvuru yapabilecek.

Ödüller

"Üniversite Öğrencisi-Yeni Mezun" kategorisinin birincisi 20 bin lira, ikincisi 10 bin lira, üçüncüsü ise 5 bin lira ödül kazanacak. Ayrıca, bu kategoride ilk üçe girmeyi başaran tüm katılımcılar, yarışmanın başından bu yana destekçisi olan ve kendi Teknoloji, İnovasyon ve Girişimcilik Merkezi de bulunan Bahçeşehir Üniversitesi'nden MBA bursu sahibi olacak.

"Müşteri" kategorisinde birinci olan yarışmacı 20 bin lira ödülün yanı sıra Fransa Açık Tenis Turnuvası Roland Garros'a katılmaya hak kazanacak. İkinci olan TEB müşterisi 10 bin lira, üçüncü ise 5 bin lira ödülün sahibi olacak.

"Teknolojik Girişimci" kategorisinin birincisi 20 bin lira, ikincisi 10 bin lira, üçüncüsü ise 5 bin lira ödül kazanacak. Bu kategoride dereceye giren ilk beş finalist ise TEB Girişim Evi'ne katılım hakkı elde edecek.

TEB'den girişimcilere destek

Yenilikçi fikirlere sahip girişimcileri ülke ekonomisine kazandırmak için Türkiye'nin en geniş kapsamlı Girişim Bankacılığı hareketini hayata geçiren TEB, girişimcilere fikrin işe dönüştürülmesinden sermaye bulunması aşamasına kadar her türlü desteği sunuyor. İstanbul'da açılan TEB Girişim Evi ile yenilikçi ve yaratıcı fikirli girişimcilerin yanında yer alan ve bu girişimcilere "Danışman Banka" yaklaşımıyla tam destek veren TEB, finans sektörünün yanı sıra teknolojik girişim alanında da yeni ürün ve hizmetlerden verimliliğe, kampanyalardan yeni teknolojilere kadar pek çok alanda yeni fikir ve projelerin önünü açıyor.

TEB Akıl Fikir Yarışması'nın "Teknolojik Girişimci" kategorisinin kazananları da finansal ödüllerin yanı sıra TEB Girişim Evi'ne katılım önceliği elde ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Ekonomi Bankası Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title