Haberler

    Tcl'den, Göz Tarayıcı, 5 İnç Ekran ve Snapdragon 615'li Orta Seviye Telefon

    Akıllı telefonlarda göz tarayıcıları yavaş yavaş kullanılmaya başladı.

    Emre Çetinkaya - -

    Son aylarda akıllı telefonlarda güvenlik önemleri giderek artmaya başladı. Daha öncelerde parmak izi tarayıcıları kullanılırken, şimdi ise göz tarayıcıları kullanılmaya başladı. Son dönemde birkaç üst seviye akıllı telefonda göz tarayıcı özelliğinin olacağına dair haberler görmüştük. Ancak şimdi ise bir orta seviye telefonda göz tarayıcısının olacağı iddia edildi.


    TCL tarafından geliştirilen TCL 3S'in yeni ortaya çıkan görüntüleriyle beraber cihazın bazı özellikleri de gün yüzüne çıkmış oldu. 5-inç büyüklüğünde ve 1080 x 1920 piksel çözünürlüğünde(443ppi) ekrana sahip olan cihaz, gücünü ise 64-bit Snapdragon 615 çipsetten alıyor. Ayrıca cihazda, 2 GB RAM, 16 GB dahili depolama alanı, 13 MP arka, 8 MP ön kamera gibi özellikler yer alıyor.


    Bu özelliklerin dışında cihazın en dikkat çeken özelliği ise göz tarayıcı özelliği. Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olması beklenen TCL 3S, 129 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkması bekleniyor. Cihazın Avrupa'da satışa çıkıp çıkmayacağı ise belli değil.





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title