Haberler

TBMM'nin En Çok Benzin Harcayan Vekili

Güncelleme:

1 yılda 31 bin liralık benzin harcayan AK Partili Zeynep Karahan Uslu'nun makam aracı önceki gün geçirdiği kaza nedeniyle pert oldu.

TBMM'nin "Benzin harcama rekortmeni" olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu'nun makam aracı sonunda pert oldu. Önceki gün kaza yapan Uslu'nun TBMM tarafından tahsis edilen makam aracı kullanılamaz hale geldi.

KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN DİREKSİYONU KIRDI

Uslu'nun makam aracının pert olduğu makam aracının karıştığı kaza önceki gün Ceylanpınar - Viranşehir karayolunda meydana geldi. Mustafa Çelik yönetimindeki 06 U 5988 plakalı makam otomobili köpeğe çarpmamak için direksiyon kırınca şarampole düştü. Araç hurdaya döndü. Olayda Uslu eşi ve makam şoförü hafif yaralandı.

BENZİN REKORTMENİ

TBMM'deki ihtisas komisyonlarının AK Partili Başkanlarının makam araçlarının yıllık benzin faturasının 454 bin liraya ulaştığı ve bu alandaki rekorun 31 bin lira ile TBMM Akdeniz için Parlamenterler Birliği Türk Grubu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu'ya ait olduğu ortaya çıkmıştı.

"SIK SIK SEYAHAT ETMEK ZORUNDA KALIYORUM"

Uslu kendisini "Ankara'dan Şanlıurfa'ya gidiş-dönüş 1618 kilometre. Şanlıurfa'ya sık sık seyahat etmek zorunda kalıyorum" diye savunmuştu. Uslu geçen yıl ayda 11 depo benzin kullandı ve makam aracının bir yıllık yakıt harcaması, 30 bin 887 lira oldu.

HESAP TUTMUYOR

Bu durumda Uslu'nun ayda en az 8 bin, yılda da yaklaşık 100 bin kilometre yol katetmesi gerekiyor. Ancak Uslu her hafta Urfa'ya gitmiş olsa bile 100 bin kilometrelik hesap tutmuyor. Uslu'nun TBMM çalışmaları dolayısıyla yılda 52 kez Urfa'ya gidip gelmesi de neredeyse imkansız.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Zeynep Karahan Uslu Ceylanpınar Viranşehir Ak Parti Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

LKlkocalmis@gmail.com:

helal olsun nasıl olsa babasının parasını harcıyor tabiki türkiye batmaya mahkum

37
0
yanıtYanıtla
S.B.saffet_b@yahoo.de:

Gız Zeyneeep........söyle bakalım, benzini nire sattın, kime sattın :-)))) yoksa o benzini gizli gizli TIR'larla Suriyeye mi gönderdin !!

27
2
yanıtYanıtla
ABDLKADİRtsk012344@gmail.com:

bilmiyorsa öğrensin UÇAK denen bir ulaşım aracı var, 39.00TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

27
1
yanıtYanıtla
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

HARAMZADE AKPLİLERDEN BİRİ DAHA..! MİLLET EKMEK BULAMAZ; EL KADAR ÇOCUĞU PENCERESİZ EVDE; NAYLON PENCERELİ EVDE DONAR ÖLÜR; BU 'ADALETLİ VE KALKINMIŞ(!!!)' PARTİLİLER DE BOL KESEDEN SAVURUR..! HARAM OLUN..! BURNUNUZDAN GELSİN..!

23
2
yanıtYanıtla
cemcem.9804@hotmail.com:

Bu milletvekillerin sadece benzinini ödesek neyse birde telefonlarını ödüyoruz biliyormusnuz. hemde tam ayda 22 bin tl konuşmaya kadarını . yazıklar olsun bunlara. Biz ne kadar büyük bir ülkeymişiz ki bunlar yiye yiye bitiremediler. Dayanıyoruz ama nereye kadar.

22
1
yanıtYanıtla
Yamanmyaman52@gmail.com:

Yazıklar olsun.Haram olsun Kendinden çıkmazsa çocuklarından çıksın.Ustaları gibi büyük götürmeyi beceremiyor.Benzin parası tırtıklıyor.

18
1
yanıtYanıtla
bora sancarborasancar@hotmail.com:

kimsenin ahı kimsede kalmaz milletin hakkını yersen allah böyle cezanı keser beter olun haram zıkım olsun

15
1
yanıtYanıtla
GAKOŞdenny-c5@hotmail.com:

DEPOYU DOLDURUP, BAŞKA YEREMİ SATIYOR NEEE. 31.000TL YE ORTALAMA 124 DEPO BENZİN YAPAR.DEMEKKİ MAAŞA EK GELİR OLSUN DİYE BENZİN İŞİNE BAŞLADILAR :))

15
1
yanıtYanıtla
KUZEY Ç.lakarta266@hotmail.com:

inşallah suyunu ısıtırlar o benzinle bir gün. senin gibilerin israfına yetişmek için vatandaş 1 litre benzine 5 tl ödüyor.çocuklarınızdan çıkar inşaallah.

11
0
yanıtYanıtla
ABDULCABBAR CENKsebebim42@hotmail.com:

USLU ÇIKIYOR BAK NELAN BU OLMADI HERGÜN GİT URFAYA ,,,BAK MESUT YILMAZ I HATIRLA YURTDIŞINA ÇOK ÇIKIYODU , ATA , UÇAKLA HARCIYODU BOL KESEDEN BURNUNU KIRDILAR ÇIKAMA DI DIŞARI BAK SENDE 1 KAZA YAPTIN ARABAN PERT OLDU UTANNN VE AKILLAN KENDİN PERT OLMADAN KOCAN BOŞAR O ZAMAN KOCASIZ KALIRSIN

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title