Haberler

TBMM Genel Kurulu

MHP Grup Başkanvekili Vural, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın, Türkmenler için topladığı yardım malzemelerinin yer aldığı tırların Habur'da bekletildiğini iddia etti.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın, Türkmenler için topladığı yardım malzemelerinin yer aldığı tırların Habur'da bekletildiğini iddia etti.

TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı başkanlığında toplandı.

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara'nın sorunları hakkında yaptığı gündemdışı konuşmada, Ankara'nın sorunlarıyla ilgili verdiği 214 soru önergesine cevap alamadığını belirterek, "Ankara'nın her yağmurda felakete uğramasının nedeni, Ankara'daki derelerin üstünün kapatılmasından kaynaklanmaktadır" dedi.

HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, kızamık mikrobunun yol açtığı SSPE hastalığı, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık da Dünya Nüfus Günü nedeniyle gündemdışı konuştu.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Suriye'deki gelişmeler sırasında AK Parti'nin beslediğini iddia ettiği terör örgütlerinin Türkmenlere yönelik zulmünün devam ettiğini iddia etti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın, Türkmenler için yardım kampanyası başlattığını ve yardım tırlarının Habur'a gittiğini belirten Vural, "Bu yardımlar toplanırken, AFAD ve Kızılay'ın, 'yardımları toplayın, Irak'a geçirilmesinde yardımcı oluruz' demelerine rağmen, Ülkü Ocakları tırları Habur'da yapayalnız bırakıldı. Orada Kızılay, AFAD ve devlet yetkilileri yok. Daha önce 'yardımcı oluruz' diyenler, şimdi 'Ne yaparsanız yapın' diyerek, daha önce verdiği sözleri yerine getirmemiştir. Birtakım çapulcular, terörü bir araç olarak kullananlar ve Hükümetin bu tavrından destek alanlar da bu tırların şoförlerini tehdit ederek, bu yardımları götürmelerini engellemektedir. Devlet nerede, vali, İçişleri Bakanı nerede? Niye engelliyor devlet bu yardımları? İvedilikle Hükümeti, bu yardım tırlarının Türkmenlere iletilmesi konusunda görev yapmaya davet ediyorum, bu engellemeyi de kınıyorum" diye konuştu. - TBMM

Kaynak: AA / Politika

Ayşe Nur Bahçekapılı Oktay Vural Levent Gök Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title