Haberler

TBMM Başkanvekili Aydın: Tüm Mücadelemiz Bir Şehidin Daha Olmaması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : TBMM Başkanvekilinin gençlerle buluşmas Gençlere seslenmesi - "Tüm mücadelemiz bir şehidin daha olmaması" TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Tüm mücadelemiz bir şehidin daha olmaması" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

TBMM Başkanvekilinin gençlerle buluşmas

Gençlere seslenmesi - "Tüm mücadelemiz bir şehidin daha olmaması"

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Tüm mücadelemiz bir şehidin daha olmaması" dedi.

Adıyaman'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bir otelde düzenlenen iftar yemeğine katılan Aydın, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin iç ve dış düşmanlarının Türkiye'nin gelişmesini istemediğini söyledi.

"Bu ülkede düşüncelerimiz, fikirlerimiz ve hatta inançlarımız bile farklı olabilir ama bu ülke adına, bu millet adına birlikte hareket etmek zorundayız" diyen Aydın, PKK terör örgütünün dışarıdan beslenmesi ile bu sorunun bu kadar uzadığını ifade etti.

PKK'nın en çok bölge halkına zulmettiğini vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:

"Yatırım yapılmasını engellemek için iş makinelerini yakıyorlar, müteahhitleri haraca bağlıyorlar, vatandaşlarımıza saldırıyorlar. Hakkari'de 6 şehit verdik, Adıyaman'ımızda bir şehidimiz oldu. Yüreğimiz acıyor, bunların amaçları nedir, Kürt vatandaşlarımız için mi? Bizler de Kürt'üz. Maalesef kardeşlerimiz uyanık olmak zorundayız. Tüm mücadelemiz bir şehidin daha olmaması. Evet, belki bu bölge eskiden bazı şeylerden mahrum edildi artık, şimdi o günler geride kaldı. Bölgeye en güzel yatırımlar yapılıyor, bölge büyüdükçe onlar rahatsız oluyor. Yatırımlar artık devam etsin, en güzel okullarda okusunlar, en güzel hastanelerde tedavi olsunlar.

Bölge insanının uyanmasını istemiyorlar. Sevgili gençler o kör ideolojilerin esiri olmamak için daha çok okumalı, daha çok ilerlemelisiniz. Ailemize, ülkemize faydalı bir fert olmak istiyorsanız, devletimizin sunmuş olduğu imkanları kullanarak en iyi dereceler almaya gayret ediniz. Onlar bunları bildikleri için çukur kazıyorlar fakat bu millet onları kazıdıkları çukurlara gömecektir."

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Aydın Adıyaman Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
title