Haberler

TBMM Başkanvekili Aydın Açıklaması

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Türkiye'de çok şükür alınan tedbirlerle etkili ve kararlı mücadeleyle inşallah terörün sonunu getirip kökünü kazıyacağız." dedi.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, " Türkiye'de çok şükür alınan tedbirlerle etkili ve kararlı mücadeleyle inşallah terörün sonunu getirip kökünü kazıyacağız." dedi.

Aydın, beraberindeki Vali Abdullah Erin, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, AK Parti Milletvekillerinden Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde Çat Barajı sulama tünelini ziyaret etti. Aydın, yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaretin ardından Aydın ve beraberindekiler, Çelikhan Kaymakamlığı Sosyal Tesisi'nde iftar programına katıldı.

İftar sonrası AA muhabirine açıklama yapan Aydın, ramazanı Adıyaman'da anlamına uygun şekilde doya doya yaşadıklarını söyledi.

Her gün Adıyaman'ın ilçelerini ziyaret edip iftar açtıklarını ifade eden Aydın, "Bugün ilk önce Gölbaşı ilçesinde toplantılara katıldım. Akşama doğru da Çelikhan ilçesine geldim. Yine Çelikhan ilçesinde sulama tesisin tünel inşaatının başladığı yere geldik. Çat Barajından Çelikhan Ovasına cazibeli tünel marifetiyle su vereceğiz. Çelikhan'ın ekonomisi için adeta hayati bir projenin işlediğini görmek bizleri mutlu etti." dedi.

Ramazan'ın rahmet ayı olduğunu aktaran Aydın, şöyle konuştu:

" Türkiye, maalesef ramazan ayında yer yer terör hadiseleriyle karşı karşıya kalıyor. Gerek ülkemizde gerekse de dünyanın pek çok yerinde terör hadiselerini bir kez daha kınıyoruz. Terörü kınıyor ve lanetliyoruz. Terörün bir insanlık suçu olduğunu, bütün insanlığa kastedilen bir eylem olduğunu cana mala kastedilmek olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Teröre karşı tüm herkesi duyarlılığa davet ediyorum. Türkiye'de çok şükür alınan tedbirlerle etkili ve kararlı mücadeleyle inşallah terörün sonunu getirip kökünü kazıyacağız. Bu ramazanda hiçbir değer tanımayan, hiçbir şekilde vicdana ve insanlığa sığmayan terör hadiseleriyle masum canların katledilmesi, şehitlerimizin olması tabii ki bizi de üzüyor. Ben inanıyorum ki bunlar onların son çırpınışlarıdır. Adeta çamura batıyorlar. İnşallah sonları gelmiştir, gelecektir. Devlet ve hükümetimizin kararlı duruşunu sonuna kadar devam ettirecektir. "

İftar programına, Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Mustafa Bulut, sivil toplum kuruşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Aydın Çelikhan Adıyaman Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
title