Haberler

TBMM Başkanvekili Aydın Açıklaması

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Türkiye Cumhuriyeti'nin lideri reisimiz, başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan, liderimiz ne kadar güçlü olursa bu millet ne kadar birlik ve kardeşlik içerisinde olursa Filistin geleceğine daha güvenle bakar." dedi.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Türkiye Cumhuriyeti'nin lideri reisimiz, başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan, liderimiz ne kadar güçlü olursa bu millet ne kadar birlik ve kardeşlik içerisinde olursa Filistin geleceğine daha güvenle bakar." dedi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün tüm Türkiye'nin ayakta olduğunu, 81 vilayetin meydanlarının tıklım tıklım dolduğunu söyledi.

Dini, etnik yapısı ne olursa olsun milletin bugün iradesine sahip çıktığını ifade eden Aydın, "Millet bugün demokrasisine ve geleceğine sahip çıkıyor. Vatan, namus, bayrak için 24 gündür hiç bıkmadan, usanmadan ve yılmadan meydanları dolduruyor. Bugün meydanlarda bu mitinglerle birlikte demokrasi tarihini taçlandırıyor." diye konuştu.

Bu milletin dünyada millet olmanın, vatanı kurtarmanın ne demek olduğunu çok iyi ve net şekilde bütün dünyaya gösterdiğini dile getiren Aydın, şöyle konuştu:

"Millet şunu biliyor ki biz sadece 780 bin kilometreden mesul değiliz. Biz 60 yıl boyunca ikinci bir hakimiyet sağlamış, adaletle hükmetmiş bir medeniyetin torunlarıyız. Bin yıldır bu topraklarda ve coğrafyada birlik ve kardeşlik içerisinde hükmetmiş bir milletiz. Dolayısıyla bu millet sadece Anadolu'dan ve Trakya'dan değil bu millet bütün ümmetten mesul olmanın bilinciyle hareket ediyor. Bugün Arakan, Filistin, Gazze'deki Müslümanlara kadar Ortadoğu'dan Balkanlara Afrika'dan Kafkaslara kadar gönül coğrafyamızın ve ümmetin umudu Türkiye Cumhuriyeti'nin lideri reisimiz, başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan, liderimiz ne kadar güçlü olursa bu millet ne kadar birlik ve kardeşlik içerisinde olursa Filistin geleceğine daha güvenle bakar."

Adıyaman Valiliği önündeki meydanda toplanan vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı himayesinde İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne destek veriyor.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Aydın Filistin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title