Haberler

TBMM Başkanvekili Aydın Açıklaması

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Hastane kapılarında döktükleri gözyaşlarını, ilaç alamadığı günleri ve cenazesini hastaneden alamadığı anları unutmaz, unutamaz. Bugün gelinen seviyeyi tüm Türkiye görmektedir.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Hastane kapılarında döktükleri gözyaşlarını, ilaç alamadığı günleri ve cenazesini hastaneden alamadığı anları unutmaz, unutamaz. Bugün gelinen seviyeyi tüm Türkiye görmektedir." dedi.

Aydın, Kahta ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet binasını inşaat alanında incelemede bulundu.

Daha sonra dar gelirli vatandaşlara yönelik yapılması planlanan konutlar için belirlenen araziyi gezen Aydın, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, hükümet olarak verilen tüm sözleri yerine getireceklerini belirtti.

Birilerinin hizmeti engellemek için kirli tezgahlar peşinde olduğunu vurgulayan Aydın, "Hizmet yapmamıza kimse engel olamaz. Halkımız dün yaşadığı çileli günleri asla unutmaz. Hastane kapılarında döktükleri gözyaşlarını, ilaç alamadığı günleri ve cenazesini hastaneden alamadığı anları unutmaz, unutamaz. Bugün gelinen seviyeyi tüm Türkiye görmektedir." diye konuştu.

Aydın, yapılan hizmetleri yeterli bulmadıklarına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Çünkü halkımız yıllarca hizmete susadı. Artık Rabbimize hamd olsun o eski günler geride kaldı. Türkiye artık sadece halkına değil, savaştan ve zulümden kaçan milyonlarca kişiye kucak açtı, evlerine misafir etti, ekmeğini bölüştü. Türkiye bunları yaparken kendi vatandaşını da asla ihmal etmedi. Bulunduğumuz yerde 500 yoksul aileye konut yaparak onları ev sahibi yapacağız. Bizim başkaları gibi verdiğimiz sözler sadece miting meydanlarında kalmaz. Verdiğimiz tüm sözleri hayata geçireceğiz."

Aydın ve beraberindeki AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, AK Parti Kahta ilçe Başkanı Engin Akel, ilçede yapımı devam eden hizmet alanlarını inceledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Aydın AK Parti Türkiye Kahta Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title