Haberler

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın Açıklaması

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Fetullahçı Terör Örgütü’nün en ağır şekilde cezalandırılacağını belirterek, “Kurda merhamet etmek, kuzuya ihanettir, kuzuya zulümdür” dedi.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün en ağır şekilde cezalandırılacağını belirterek, "Kurda merhamet etmek, kuzuya ihanettir, kuzuya zulümdür" dedi.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara ile birlikte Hükümet Meydanı'na gelerek halkı selamladı. Burada kalabalığa hitap eden Aydın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün elebaşı ve onun işbirlikçilerine acımayacaklarını vurguladı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün en ağır şekilde cezalandırılacağını kaydeden Ahmet Aydın, "O terörist başını da, onun iş birlikçilerini de ifşa ederek en ağır şekilde cezalandıracağız. Kurda merhamet etmek, kuzuya ihanettir, kuzuya zulümdür. Bu fitneye kim kalkışmışsa, millete kim namluyu uzatmışsa onu affetmeyeceğiz. Ancak adaletle, hukuk içerisinde bunları yaparak zulmetmeyeceğiz" dedi.

"Yakalarından tutup en ağır cezaya çarptıracağız inşallah"

Aydın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün hiçbir ahlaki ve inanç değerinin olmadığını vurgulayarak, "Onlar hiçbir değer tanımadılar, hiçbir sınır tanımadılar, hiçbir ahlaki kural bilmediler, hiçbir imanı inancı dikkate almadılar. Bunlar topuyla tüfeğiyle namluyu millete uzattılar. Bu milletin evi olan TBMM'yi bombaladılar, Cumhurun evi olan Külliyeyi bombaladılar. Bunların içinde kim varsa affetmeyeceğiz, yakalarından tutup en ağır cezaya çarptıracağız inşallah. Bizler namluyu bize uzatanlara ne gerekiyorsa yapacağız. Bizler hep beraber olduğumuz müddetçe, yürekler toplu vurduğu müddetçe ne onların tankı ne de topu bizlere etki etmeyecektir" diye konuştu.

"Bu millete helal olsun bir destan yazdı"

Halkın 21 gün boyunca meydanları boş bırakmadığını ve bunun bir sebebinin olduğunu aktaran Aydın, "21 gün boyunca bu meydanları doldurmamızın bir sebebi var. Bizler iman ettik, bizler ülkemize, milletimize, bayrağımıza sahip çıkmak gerektiğini, bunun için içimizdeki fitneyi bir tarafa atarak, o sefillere, o gafillere, o çürümüşlere karşı yek vücut olarak burada buluşuyorsak bunun sebebi var. Elhamdülillah iman ettik, içimizdeki bu çürümüşleri, bu tümörleri temizlemediğimiz müddetçe bizlere rahat uyku yok. Kimsenin camını çerçevesini aşağı indirmedik, kimseye kurşun sıkmadık, kimseye zarar vermedik. Demokratik tepkimizi en uygun şekilde yerine getirdik. Hak arama neymiş bunu bütün dünyaya gösterdik. Bu millete helal olsun bir destan yazdı. Tarihin akışını tersine döndürdünüz, dünyada millet olmanın ne demek olduğunu, vatana nasıl sahip çıkıldığını tüm dünyaya gösterdiniz. Allah sizden razı olsun" ifadelerini kullandı.

Aydın, Pazar günü 81 ilde aynı saatte meydanların hınca hınç dolacağını ve saat 17.00'de Adıyaman tarihinin en büyük mitinginin yapılacağını söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Aydın Adıyaman Politika Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title