Haberler

TBMM Başkanı Çiçek İsrail'in Yaptığı İnsanlık Tarihinin Yüz Karası

Tbmm Başkanı Cemil Çiçek, Ramazan Bayramı namazınını Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki evinin yakınında bulunan Prof. Dr. Ali Yücel Uyarel Camii'nde kıldı.

Tbmm Başkanı Cemil Çiçek, Ramazan Bayramı namazınını Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki evinin yakınında bulunan Prof. Dr. Ali Yücel Uyarel Camii'nde kıldı. Çiçek, öncelikle islam aleminin bayramını tebrik ederken, İsrail'in yaptığı kanlı katliamlar, insanlık tarihinin yüz karasıdır. Bayram, Ramazan, çoluk çocuk, yaşlı demeden insanlar hayatlarını kaybetmeye, öldürülmeye devam ediliyor dedi.

Cemil Çiçek, Bayram Namazını Gölbaşı Haymana yolunda bulunan konutunun yakınında bulunan ve 2013 yılında kendisinin de maddi destekleri ile yaptırılan Prof. Dr. Ali Yücel Uyarel Camii'nde kıldı. Çiçek bayram namazını caminin en ön safında vatandaşlar ile birlikte kıldı. Evinden, bayram namazı için camiye yürüyerek giden Çiçek, çıkışta vatandaşlarla bayramlaştı. Çiçek, namaz çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, şunları söylediÖncelikle İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, huzur içerisinde bayram geçirmelerini, özellikle yolculuk yapan vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyarak yolculuk yapmalarını diliyorum. Malesef islam dünyası, islam tarihinin en kanlı dönemini yaşıyor. Birinci kanlı dönem kerbeladır, 2 dönem moğol istilasıdır,, 3 dönem ise Afganistan'da, Pakistan'da, Ordadoğu'da, nerede islam dünyası varsa, kan dökülmeye devam ediyor. Halbuki bizim dinimiz barış dinidir, İslam dinidir. Terörle, kanla ilgisi yok, kardeşlik dinidir. Ama maalesef islam dünyası acılar içerisinde. Bir de bunlara son zamanlarda İsrail'in yaptığı kanlı katliamlar var. İnsanlık tarihinin yüz karasıdır. Bayram demeden, ramazan demeden çocuk çoluk demeden, yaşlı demden insanlar hayatlarını kaybetmeye, öldürülmeye devam ediliyor. Böyle bir ortamda bayramı kutlamaya çalışıyoruz. Bunlardan önemli dersi islam alemi olarak çıkarırız dedi.

Cemil Çiçek, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik sorulara ayrıntılı cevap vermezken, İşin en kolay kısmı seçimdir. Bu iş ne zaman milletimize gitse, milletimiz en doğru kararı verecektir. Ülkemiz için hayırlı olsun dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cemil Çiçek İsrail Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title