Haberler

TBB'den Karadağ İslam Birliği'ne Cenaze Aracı Yardımı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), Karadağ İslam Birliği'ne 5 cenaze aracı yardımında bulundu.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), Karadağ İslam Birliği'ne 5 cenaze aracı yardımında bulundu.

TBB heyetinin başkent Podgorica ziyareti kapsamında, Mehmet Fatih Medresesi'nde düzenlenen anahtar teslim törenine Karadağ İslam Birliği Başkanı Rifat Fejzic, TBB Genel Sekreteri Hayrettin Güngör ve Türkiye'nin Podgorica Büyükelçisi Serhat Galip ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Fejzic, Türkiye'nin farklı projelerle Karadağ İslam Birliği'ne yardım ettiğini söyleyerek, yapılan cenaze aracı yardımının son derece önemli olduğunu belirtti.

Güngör de Türkiye'nin ortak kültürünü paylaştığı ülkelerle ilişkilerini geliştirmek istediğini ifade ederek, "Bu, kardeşlerimizle paylaşmayı istediğimiz bir yardım." dedi.

Türkiye'nin Podgorica Büyükelçisi Galip ise Karadağ'ın kurum ve kuruluşlarıyla iletişim halinde olduklarını vurgulayarak, "Bu şekilde Karadağ ile olan dostluğumuzu göstermeyi istiyoruz. Araçların en kısa sürede kullanıma sunulmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Karadağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title