Haberler

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu Marmaris'te Avukatlar Gecesine Katıldı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde düzenlenen avukatlar günü kutlama yemeğine Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu katıldı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde düzenlenen avukatlar günü kutlama yemeğine Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu katıldı. Feyzioğlu, 25 ve 40 yılını dolduran meslektaşlarına plaket takdim etti.

Muğla Barosu, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Green Naturel Diamond Otel'de kutlama yemeği düzenledi. Avukatlar Günü'nün ilk haftasında geleneksel olarak yapılan kutlama yemeğine Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, Muğla Ağır Ceza Mahkeme Komisyonu Başkanı Kenan Aslanbey, Muğla Baro Başkanı Avukat Cumhur Uzun, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel, Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar ve avukatlar aileleriyle birlikte yaklaşık bin kişi katıldı.

Kutlamanın açılış konuşması Muğla Baro Başkanı Avukat Cumhur Uzun tarafından yapıldı. Geleneksel kutlama yemeğine katılan meslektaşlarına teşekkür eden Avukat Uzun, "Zor bir mesleği icra ediyoruz. Bizim görevimiz zoru başarmaktır. Zoru başarmak için çıktığımız yolda engelleri kaldırmak için hep birlikte olmak zorundayız. Zoru başarmak asli görevimizdir ve bu zorlu yolda çok güzel gelişmeler olacaktır" dedi.

BENİM CUMHURBAŞKANIM BURADA

İzmir'den gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu da kutlamaya katıldı. Mesleğinde 25 ve 40 yılını doldurmuş avukatlara plaket vermek için Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun ile sahneye çıktı. Muğla Baro Başkanı Uzun'a hitap ederken dalgınlıkla Cumhurbaşkanım diye konuşan Feyzioğlu, "İzmir mitingi sonrası Ankara'ya dönmek yerine Cumhurbaşkanımın talimatı üzerine burada bulunmayı görev bildim. Ne yapalım yani bizim de Cumhurbaşkanımız burada. Nice mutlu sağlıklı güzel günler diliyorum" dedi. Esprili konuşmalar sonrası salonda alkış tufanı yaşandı. Feyzioğlu ve protokol, 25 ve 40 yılını doldurmuş avukatlara plaket takdim etti.

CAN DOSTLARIM İÇİN BURDAYIM

Yemek masasında Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar ve Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun'un ortasına oturan TBB Başkanı Feyzioğlu, "Bugün açıklama ve röportaj vermeyeceğim. Benim iki can dostumun arasında oturuyorum. Onların arasında olmak beni mutlu ediyor. İki can dostum ve meslektaşlarımla güzel bir gece geçirmek istiyorum" dedi.

TBB Başkanı Prof.Dr. Avukat Metin Feyzioğlu, meslektaşlarının yoğun ilgisi nedeniyle yemek yemeyi keserek çoğunluğu kadınlardan oluşan avukatlarla öz çekim yaptı.

İzmir'den gelen 'Blue Note' adlı orkestra, Türkçe ve yabancı dilde hareketli şarkılar seslendirdi. Avukatlar, aileleriyle birlikte hareketli şarkılar eşliğinde pistte kurtlarını döktü. - Marmaris

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Feyzioğlu Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title