Haberler

Taziyeye Giderken Kaybolan Çiftçinin Cesedi Mağarada Çuvalda Bulundu

Güncelleme:

Mardin'de 20 gün önce yakınının taziyesine giderken kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Hasan Averbek, mağarada öldürülmüş olarak bulundu.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 20 gün önce bir yakınının taziyesine giderken kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 53 yaşındaki Hasan Averbek, bir mağarada öldürülmüş olarak bulundu.

Olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı belirtilirken, hastane bahçesinde aile üyeleri arasında olay çıkması nedeniyle Averberk'in ön otopsi işlemi Emniyetin bahçesinde yapıldı.

YAKINLARI KAYIP BAŞVURUSU YAPTI

Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Ulak Köyü'nde oturan çiftçi Hasan Averbek, 20 gün önce Nusaybin'de bulunan bir akrabasının taziyesine gitti. Taziyeye gittikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Averberk'in yakınları güvenlik güçlerine kayıp başvurusu yaptı.

MAĞARADA ÇUVAL İÇİNDE BULUNDU

20 gündür aranan Hasan Averberk'in, dün akşam saatlerinde Nusaybin'e bağlı Girmeli Mahallesi kırsalında bir mağarada bir çuval içinde cesedi bulundu. Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemeden sonra ceset, Nusaybin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Averbek'in öldürüldüğünü duyan ailesi devlet hastanesi acil servis önüne akın etti. Hastane bahçesinde Hasan Averbek'in ailesi ve eşi arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

ÖN OTOPSİ EMNİYETİN BAHÇESİNDE YAPILDI

Hastanede bahçesinde kavga çıkması nedeniyle Hasan Averbek'in cenazesi İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesine görüldü. Burada nöbetçi savcının yaptığı ön otopsiden sonra detaylı otopsi için Averbek'in cesedi Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Hasan Averberk'in öldürülmesi olayı ile ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin Şırnak Mardin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (2)

TERÖR:

POLİS PANZERİNİN FOTOĞRAFINA DİKKAT EDİN. SAVAŞ GAZİSİ GİBİ DURUYOR. ÜZERİ TAŞ VE KURŞUN İZLERİ DOLU. İŞTE TERÖRÜN ŞEHİRDE OLDUĞUNUN İSPATI.

25
2
yanıtYanıtla
OSMANLI TORUNU:

YA BIRAKIN ONLARA İNSANLIK YAPMAYI NE HALLERİ VARSA GÖRSÜNLER YAAA

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title