Haberler

Taze Baba Bekir Aksoy İlk Kez Annelik Sanatı Dergisi'nde!

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Bekir Aksoy, Babalar Günü'ne özel Annelik Sanatı Dergisi okurlarıyla buluştu.

Annelik Sanatı Haziran sayısına keyifli bir röportaj veren Bekir Aksoy, babalık heyecanını anlatarak tüm babalara örnek olacak tavsiyelerde bulundu.

'Ortadoğu ve balkanların en hızlı alt değiştiren babasıyım.'

Baba olmanın kendisinde bir değişiklik yaratmadığını ve aynı sorumluluk duygusunu taşıdığını söyleyen Aksoy, eşine her konuda destek olduğunu, hatta önceki hayatında bir dadı olabileceğini belirterek ortadoğu ve balkanların en hızlı alt değiştiren babası olduğunu sözlerine ekledi.

'Ben önce aile olacağım kadını buldum, çocuğum da bana hediye oldu.'

Aksoy'un geçtiğimiz sene Eylül ayında hayatını birleştirdiği Derya Çavuşoğlu, geçtiğimiz aylarda bir erkek bebek dünyaya getirdi. 45 yaşında baba olma duygusunu yaşayan Bekir Aksoy, aile olmanın baba olmaktan daha önemli olduğunu, önce sevdiği ve aile olabileceği kadını bulduğunu, çocuğunun da kendisine bir hediye olduğunu ifade etti. Hamilelik süresince eşini bir an olsun yalnız bırakmadığını Annelik Sanatı Dergisi okurlarıyla paylaşan Bekir Aksoy, özellikle bu dönemde tüm eşi hamile olan erkeklere anlayışlı olmalarını, hem fiziksel hem de ruhsal olarak eşlerini yalnız bırakmamalarını önerdi.

'Sütüm olsa emzirirdim…'

Eş olarak tek yaptığı şeyin, karısını anlamaya ve yanında olmaya çalışmak olduğunu Annelik Sanatı Dergisi okurlarıyla paylaşan Bekir Aksoy, sütü olsa emzirebileceğini; 'Sütüm olsa emzirirdim bile, Allah'tan annesinin yeterince var.' sözleriyle ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Babalar Günü Bekir Aksoy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title