Haberler

    Tayfun Korkut'ta Hedef Avrupa Kupaları

    İspanyol spor gazetesi Marca'ya açıklamalarda bulunan Tayfun Korkut, Bayer Leverkusen ile sezon sonuna kadar geçerli bir sözleşme imzaladığının hatırlatılması üzerine "Yönetim, sezonun geri kalanında ligde üst sıralara çıkarak gelecek sezon Avrupa kupalarına katılabilmek için bana güvendi.





    İspanyol spor gazetesi Marca'ya açıklamalarda bulunan Tayfun Korkut, Bayer Leverkusen ile sezon sonuna kadar geçerli bir sözleşme imzaladığının hatırlatılması üzerine "Yönetim, sezonun geri kalanında ligde üst sıralara çıkarak gelecek sezon Avrupa kupalarına katılabilmek için bana güvendi. Benim için bu güven, sözleşmenin süresinden daha çok önemli.Takımın ligde üst basamaklara yükselip, gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmasını garanti etmek için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.



    Bu tecrübenin kendisini daha çok teknik direktör yapacağını vurgulayan Tayfun Korkut, "Takımın son aylarda uzaklaştığı hedefleri yeniden yakalamasına yardımcı olacağıma güvenim tam. Kulüpte herkesin bana büyük destek verdiğini gördüm. Bu bir teknik direktör için çok önemli. Almanya'nın en büyük takımlarından birinde olduğum belli oluyor. Herkes yardımcı olmak istiyor." değerlendirmesini yaptı.



    Türk teknik adam ayrıca, bu sezon kendileri için en önemli olanın ligi ilk 6 arasında bitirip, gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmek olduğunu sık sık dile getirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turundasahasında4-2 yenildikleri Atletico Madrid'e karşı 15 Mart'ta deplasmanda oynayacakları rövanş maçıyla ilgili de bilgi veren Tayfun Korkut, "Vicente Calderon'da her şeyi kaybetmiş gibi sahaya çıkmayacağız. İlk maçtaki sonuç elbetteki bizim işimizi zorlaştırıyor ama futbolda neler olabileceğini geçtiğimiz hafta (Barcelona-PSG maçı)gördük.Turu geçmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Atletico Madrid'iyaralayabilecek bir takıma sahip olduğumu biliyorum." şeklinde görüş bildirdi.



    Bu arada Atletico Madrid'in Fransız futbolcusu Antoine Griezmann'ı Real Sociedad alt yapısının sorumlusuyken tanıdığını belirten Türk çalıştırıcı, "Griezmann'a teknik direktör olarak ilk direktifleri ben verdim. O, son yıllarda kendini çok geliştirdi, büyük ilerleme kaydetti ve Atletico Madrid'in em önemli isimlerinden biri oldu." açıklamasında bulundu.



    Öte yandan 15 Mart Çarşamba günü oynanacak Atletico Madrid-Bayer Leverkusen maçında milli futbolculardan Hakan Çalhanoğlu, Uluslararası Futbol Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından 4 ay futboldan men cezası alması, Ömer Toprak ise ligdeki son Werder Bremen maçında sol ayak bileğinden geçirdiği sakatlık nedeniyle takımda yer alamayacak.





    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Tayfun Korkut Marca Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Salonu ayağa kaldıran sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'e meydan okudu

    Salonu ayağa kaldıran sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'e meydan okudu

    Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretim kademeleri için müfredat taslağını yayınladı

    Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretim kademeleri için müfredat taslağını yayınladı

    İsrail Dışişleri Bakanı'nın Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Dışişleri Bakanlığı'ndan yanıt: Ciddiyetsiz ve seviyesiz

    İsrail Dışişleri Bakanı'nın Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Dışişleri Bakanlığı'ndan yanıt: Ciddiyetsiz ve seviyesiz

    Milli gururumuz Arda Güler, ilk 11'de başladığı maçta golünü attı

    Milli gururumuz Arda Güler, ilk 11'de başladığı maçta golünü attı

    Sarıyer'de öğretmeni yumruklayan velinin ifadesi ortaya çıktı

    Sarıyer'de öğretmeni yumruklayan velinin ifadesi ortaya çıktı

    Benzin yüklü tanker devrildi! Patlama riskine karşı yol trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi

    Benzin yüklü tanker devrildi! Patlama riskine karşı yol trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi

    title