Haberler

Tatvan - Polis Lojmanlarına Yapılan Roketatarlı Saldırı Güvenlik Kamerasında

Dha Yurt: Polis lojmanlarına yapılan roketatarlı saldırı güvenlik kamerasında SALDIRI ANI SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERALARINDA Bitlis'in Tatvan İlcesi'nde gece polis lojmalarına yapılan roketatarlı saldırı bir işyerine ait güvenlik kamerasına yansıdı.

Dha Yurt: Polis lojmanlarına yapılan roketatarlı saldırı güvenlik kamerasında

SALDIRI ANI SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERALARINDA

Bitlis'in Tatvan İlcesi'nde gece polis lojmalarına yapılan roketatarlı saldırı bir işyerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde lojmanlara saldırının 3 kişi tarafından yapıldığı görülüyor.

Tatvan'ın Kültür Mahallesi'nde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait polis lojmanlarının güvenliğini sağlayan nöbetçi kulubesine yönelik roketatarlı saldırı, gece saat 00.00'da gerçekleştirildi. Salarıda ölen ve yaralanan olmazken, polis çevrede geniş çaplı operasyon başlattı. Saldırıyı yapanların yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ederken, bir iş yerine ait güvenlik kamerası da yaşananları kaydetti.

Lojmanların bulunduğu caddeye yürüyerek gelen 3 kişiden biri elindeki roketatala önce polis kulubesini bulunduğu yöne doğru ateş ediyor. Ardından da yanında bulunan ve yanlarında uzun namlulu silah bulunan 2 kişi de yine aynı yöne doğru ateş etmeye başlıyor. Kısa süreli ateşin ardından silahlı 3 kişi olay yerinden uzaklaşıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tatvan Bitlis Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title