Haberler

Tatilcilerin Dönüş Yoğunluğu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Uzun araç kuyruğu detayı- Feribot iskelesi detayı Çanakkale Feribot İskelesi'nde tatilcilerin dönüş yoğunluğu- Ege ve Akdeniz bölgelerinden gelip, Çanakkale Boğazı'nı kullanarak Trakya ve İstanbul yönüne giden tatilciler, kent merkezi ve Çanakkale Feribot İskelesi'nde yoğunluk oluşturdu Ege ve Akdeniz bölgelerinden gelip, Çanakkale Boğazı'nı kullanarak Trakya ve İstanbul yönüne giden tatilciler, kent merkezi ve Çanakkale Feribot İskelesi'nde yoğunluğa neden oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Uzun araç kuyruğu detayı- Feribot iskelesi detayı Çanakkale Feribot İskelesi'nde tatilcilerin dönüş yoğunluğu- Ege ve Akdeniz bölgelerinden gelip, Çanakkale Boğazı'nı kullanarak Trakya ve İstanbul yönüne giden tatilciler, kent merkezi ve Çanakkale Feribot İskelesi'nde yoğunluk oluşturdu Ege ve Akdeniz bölgelerinden gelip, Çanakkale Boğazı'nı kullanarak Trakya ve İstanbul yönüne giden tatilciler, kent merkezi ve Çanakkale Feribot İskelesi'nde yoğunluğa neden oldu. Kurban Bayramı tatilinin bitmesine 2 gün kalmasına rağmen, pazartesi günü okulların açılacak olmasını da dikkate alarak bugünden dönüşe geçen ve Çanakkale Feribot İskelesi'ni tercih eden tatilciler, zaman zaman yoğunluğa yol açtı. Ege ve Akdeniz bölgelerinden gelip, Çanakkale Boğazı'ndan geçmek isteyen tatilcilerin kullandığı araçlar, Demircioğlu Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı'nda trafik polislerinin koordinasyonunda bekletilerek, kontrollü şekilde feribot iskelesine yönlendiriliyor.Tatilcilerin mağdur olmaması için Çanakkale-Eceabat, Çanakkale-Kilitbahir ve Gelibolu Lapseki hatlarında 10 feribot, tarifedeki saatleri göz önünde bulundurmadan seferlerini sürdürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Akdeniz Ege Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title