Haberler

İzmir'de Tatilcilerin Arabalarını Talan Eden Hırsızlar Yakalandı

Güncelleme:

İzmir'de, tatil beldelerinde park halindeki otomobillerin camlarını kırarak eşyaları ve çantaları alıp kaçan 3'ü bayan 4 kişi jandarma tarafından yakalandı.

İzmir'de, tatil beldelerinde park halindeki otomobillerin camlarını kırarak eşyaları ve çantaları alıp kaçan 3'ü bayan 4 kişi Aliağa'da yapılan kovalamaca sonucunda jandarma tarafından yakalandı.

Mersin polisi tarafından aranan ve Cono'lar diye tanınan zanlıların üzerinden sahte kimlikler çıkarken 20 ayrı olaydan arandıkları tespit edildi.

SAHTE PLAKA ELE VERDİ

Aliağa'da, otomobilden hırsızlık yapıldığı yönünde ihbar alan İzmir İl Jandarma Alay Komutanlığı'na bağlı istihbarat ekipleri, ilçe girişinde sahte plakalı bir otomobili durdurmak istedi.

'DUR'MADILAR KAÇTILAR

Ekiplerin dur ihtarına rağmen kaçan zanlılar Yeni Foça girişinde bir polisin otomobiline çarptıktan sonra jandarma tarafından yakalandı. Otomobildeki 3'ü bayan dört kişi gözaltına alınırken 1 kişi de ormanlık alana kaçarak izini kaybettirdi.

20'YE YAKIN HIRSIZLIKTAN ARANIYORLAR

Otomobilde yapılan aramada sahte plaka, kimlikler ile çalıntı eşyalar çıktı. Gözaltına alınan zanlıların 20'ye yakın hırsızlık ve gasp olayına karıştıkları, Mersin'de de Cono'lar diye tanınan hırsızlar olduğu belirlendi. İfadesi alınan dört kişi 'hırsızlık ve gasp' suçundan adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mersin Aliağa İzmir Önemsiz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title