Haberler

Tatilciler, Kurban Bayramı'nda Kıbrıs'a Aktı

Gezinomi Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yıldız, Kurban Bayramı'nı fırsat bilen tatilcilerin, bu yıl en çok Kıbrıs'ı, yurt dışında ise vizesiz seyahat edilebilen Dubrovnik'i tercih ettiğini söyledi Gezinomi Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yıldız,...

Gezinomi Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yıldız, Kurban Bayramı'nı fırsat bilen tatilcilerin, bu yıl en çok Kıbrıs'ı, yurt dışında ise vizesiz seyahat edilebilen Dubrovnik'i tercih ettiğini söyledi Gezinomi Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yıldız, Kurban Bayramı'nı fırsat bilen tatilcilerin, bu yı en çok Kıbrıs'ı tercih ettiğini söyledi.

Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramı'nda en çok Kıbrıs otellerinin ve Erol Evgin, Haluk Levent, Fatih Ürek gibi sanatçıların sahne aldığı termal tesislerin tercih edildiğini bildirdi. Bu yılın son deniz, kum, güneş tatilini değerlendirmek için bayramı fırsat bilen tatilcilerin, haftalar öncesinden rezervasyon yaptırdığına dikkati çeken Yıldız, "En çok Antalya ve çevresi tercih edildi. Yurt dışı seçenekleri arasında da vizesiz gidilebildiği için en çok ilgiyi Dubrovnik gördü" dedi.

-KIBRIS, ONLİNE VE ACENTALAR BAZINDA EN ÇOK TERCİH EDİLEN DESTİNASYON OLDU-

Yıldız, bu yıl Kurban Bayramı tatilinde Kıbrıs'ın, hem online mecrada hem de acentalarda bazında en çok talep edilen destinasyon olduğunu bildirdi. Geçen seneye oranla, bu yıl Kıbrıs destinasyonu için yoğun bir talep oluşmasının sebebini ise Yıldız, özel havayollarının daha fazla uçak kaldırması ve yeni açılan tesislerin artan talebe daha fazla cevap verebilmesi olarak açıkladı. Yıldız, Kıbrıs'ın rağbet görmesinde otellerde sahne alan Emel Sayın, Ferhat Göçer, Sibel Can, Nilüfer, Ajda Pekkan, Hüsnü Şenlendirici, Serdar Ortaç ve Funda Arar gibi ünlü isimlerin de etkisinin büyük olduğuna işaret etti.

-ÇOCUKLU AİLELER ANTALYA'YI TERCİH ETTİ-

Yurt içi turlardan Kapadokya, Likya ve Kuzey Ege kültür turlarına katılımın çok yoğun olduğunu belirten Özgür Yıldız, çocuklu ailelerin ise Antalya'da içinde uygun eğlence programı olan tesisleri tercih ettiğini kaydetti. Yıldız, "Çocuklar gün içinde çocuk havuzu, çocuk parkı, "mini club' gibi tesislerde hem eğlenirken hem de farklı kültürlerden arkadaş tanıma şansına sahip oluyor; akşamları da çocuklar için özel animasyon programlarında keyifli vakit geçirebiliyor. Hem çocuklar hem de ebeveynleri bu tesislerde keyifli zaman geçirebiliyor" dedi.

-BAYRAMIN YILDIZI VİZESİZ TURLAR-

Yıldız, bayramda yurt dışı turlarının da büyük ilgi gördüğünü, en çok ilgiyi vizesiz Dubrovnik turunun gördüğünü açıkladı. Dubrovnik'i Berlin, Prag ve Viyana turların takip ettiğini bildiren Yıldız, "Seyahatlerini önceden planlamaya fırsat bulamayanlar, son dakikada otel rezervasyonu yapıp vize masrafı olmadan internetten hızlıca biletlerini alabildikleri için, vizesiz ülkelere yöneliyor. Dubrovnik, vizesiz yurt dışı turlarında tatilcilerin ilk tercihi oldu" dedi.

-HIRVATİSTAN'A TALEP BEŞ KAT ARTTI-

Diğer taraftan Hırvatistan turlarında da ciddi artış görüldüğüne dikkati çeken Yıldız, "Geçen yıla oranla, bu yıl Kurban Bayramı'nda Hırvatistan beş kat daha fazla arandı. Split, Üsküp, Tiran, Mostar, Saraybosna, Belgrad, Karadağ ve Kosova şehirlerini kapsayan kısa ve uzun Balkanlar turları da tatil severlerin bu sene en çok tercih ettikleri bölgelerden bir diğeri oldu" diye konuştu. Yıldız, Kuzey Afrika ve Ortadoğu'da devam etmekte olan kaos ortamının bu bölgelere olan talebi iyice azalttığını sözlerine ekledi. - İstanbul

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Kurban Bayramı Özgür Yıldız Dubrovnik Kıbrıs Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title