Haberler

Tatbikatı Beğenmeyen Belediye Başkanı Kutlu'dan 'Uyuz' Çıkışı

Güncelleme:

Adıyaman'da İtfaiye Haftası kutlamasında gerçekleştirilen tatbikatı beğenmeyen Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, "Gerçek yangında da böyle uyuz olursanız, yandık" dedi.

Adıyaman'da yangın tatbikatını beğenmeyen Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'dan, itfaiye ekiplerine 'uyuz' tepkisi geldi.

PROGRAM 'İTFAİYECİ DUASI' İLE BAŞLADI

İtfaiye Teşkilatı'nın kuruluşunun 301'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Adıyaman, Besni ve Kahta ilçe itfaiyeleri Valilik bahçesinde tatbikat gerçekleştirildi. Kutlama programı 'İtfaiyeci Duası' ile başladı.

İTFAİYE EKİPLERİ TATBİKAT GERÇEKLEŞTİRDİ

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu yaptığı açılış konuşmasında, itfaiye ekiplerinin gerçek yangınlarda çok başarılı olduğunu dile getirdi. Konuşma sonrasında senaryo gereği, eski dönemde tulumbacı olarak bilinen itfaiye ekipleri ile yeni dönemdeki itfaiye erlerinin karşılaştırıldığı bir ev yangını söndürme tatbikatı gerçekleştirildi.

Daha sonra itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan yaralıyı kurtarma ve araç yangını müdahaleyi gerçekleştirildi. Yüksek katlı bir binadan yaralı kurtarma tatbikatının ardından itfaiye erleri Türk Bayrağı ile gösteri yaptı.

PROTOKOL ÜYELERİNE SU PÜSKÜRTÜLDÜ

Programın son etkinliği olan su püskürtme gösterisinde iki itfaiye aracı boş alana doğru suyu püskürtürken, başka bir itfaiyenin yanlışlıkla protokol ve vatandaşlara doğru suyu püskürtmesi üzerine protokol üyeleri ve vatandaşlar kaçıştı. İtfaiye görevlileri bir süre sonra vanayı kapatarak, birçok kişiyi ıslanmaktan son anda engelledi.

"BÖYLE UYUZ OLURSANIZ YANDI MEMLEKET"

Daha sonra mikrofonu alan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, tatbikatı beğenmediğini belirterek, itfaiye ekiplerine tepki gösterdi.

Başkan Hüsrev Kutlu, "Eğer yangında böyle uyuz olursanız yandı memleket. Yavaş yavaş adamı yukarıdan indirirken on dakika havada kaldı, sanki çay molası verdi. Suyu nereye püskürttüğünüz belli değil. Arkadaşlar tatbikatımız bir ilkokul müsameresine bile girmez. Beğenmediğimi açıkça ifade edeyim. Ama Allah'tan yangında böyle değilsiniz. Eğer yangında da böyle olsaydınız bütün memleket yanmıştı. Programın senaristlerini, programcılarını tebrik etmiyorum. Programda başarılı değildik. Bir daha ya iyisini yapacağız ya da bir daha çıkmayacağız. Gerçek yangınlardaki performansından dolayı tebrik ediyorum, bugünkü amatör tatbikattan dolayı eleştiriyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüsrev Kutlu Adıyaman Kahta Besni Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

murat.:

Hüsrev bey sen itfaiyecilere başarısız diyorsun da sende adıyaman için çok başarszsın 2 yıl oldu başkan olalı ama hizmet sıfır adıyaman hakkında senin başkanlğını beğenmiyor gerçi adıyaman ALLAH,a emanet sahipsiz memleket

16
5
yanıtYanıtla
adiyamanli musa:

Kardesim sen kalkip hakina sahip cikmazzan kalkip yuruyus yapmasan yok ben yapmam baskasi yapisin dersen olmaz sen yapmasan ben yapmassam ya kim yapacak

yanıt1
yanıt1
Ahmet:

Bizim Musalla mahalesini bi gelip görün sayın başkan

15
0
yanıtYanıtla
BÜYÜK ELÇİ:

BAŞKAN SELAM TOKİ YOLU YAP 163 EV VAR BİRGÜN GEL

10
0
yanıtYanıtla
Abdullah:

Başkan çimen yolunda bir el atsanız,bozuk yol,dar tozdan geçilmiyo

yanıt13
yanıt0
ADIYAMAN:

BAŞKAN HAKLI İTFAYECİLER GÖBEK BÜYÜTÜR İTFAYEDE BİRAZ SPOR YAPMALARI GEREKİYOR YE YAT YE YAT

10
0
yanıtYanıtla
mehmet yıldırım:

adıyaman merkeze bağlı bağdere köyünde oturuyoruz . . 2013 yılında adıyaman üniversitesi civarında sebebi belli olmayan nedenden dolayı ekinlerimiz yandı itfaye İLA aramız 5 km defalarca aramamıza rağmen 1 saat 35 dakikada itfaye geldi ve nede iyi suyumuz az. . . tabii biz köylü vatandaş olarak, traktörle zamanın da müdahele etmesydik köyde hiç bir şey kalmazdı inan edin UYUZ gerçekten çalışma sisitemi ve adıyaman itfaye çalışanları o zaman ki tarihte UYUZ lardı. belediye başkanımıza teşekü

7
1
yanıtYanıtla
ADIYAMANLI:

YOLLAR GÖLET. TRAFİK 220 NÜFUSA RAĞMEN İSTANBUL LU ARATMIYOR. TOPLU TAŞIMA SIFIR KALDIRIMLAR İŞGAL PERSONEL HER ZAMAN İZİNLİ KOYUNLAR UYANMIYOR . FIRINLAR MİKROP YUVASI BELEDİYE 3 DÖNEMDİR AKP DE AMA VATANDAŞ UYUYOR.

6
1
yanıtYanıtla
ADIYAMAN LI:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınYOLLAR GÖLET. TRAFİK 220 NÜFUS İLE RAĞMEN İSTANBUL LU ARATMIYOR. TOPLU TAŞIMA SIFIR KALDIRIMLAR İŞGAL PERSONEL HER ZAMAN İZİNLİ KOYUNLAR UYANMIYOR . FIRINLAR MİKROP YUVASI BELEDİYE 3 DÖNEMDİR AKP DE AMA VATANDAŞ UYUYOR.

5
1
yanıtYanıtla
adıyamanlı dogukan:

Adıyaman o kadar güzel ilki samimiyetime inanın kendim de ak partiliyim ama bu ile yazık bu kadar sahipsiz bil il yoktur inanın her zaman iktidara oy verir ama hiç bişey alamaz bir hastane kurdular demi yazık nasıl kurdular nereye nasıl kime peşkeş çektiler eyer vatandaşın kul hakkından oynuyorsanız ALLAH sizleri bildiği gibi yapsın

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title