Haberler

Taşlıçay'da Maden Şehitleri İçin Yasin Okundu

Güncelleme:

Taşlıçay Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik Merkezinde Soma'da yaşamını yitiren maden işçileri için Kuran-ı Kerim okundu.

İlçe Milli Eğitim ve İlçe Müftülüğünün de destek verdiği program Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleşti. Programda Taşlıçay İlçe Müftüsü Bekir Ertürk, imamlar ve Gençlik Merkezi üyeleri tarafından hayatını kaybedenler için Yasin okundu. Okunan Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra hayatını kaybedenler ve yaralılar için dualar okundu. Programda açıklamalarda bulunan Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim; Soma'da yaşanan elim olay bizleri çok derinden üzmüştür.

Olayda hayatını kaybeden madenci kardeşlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dilerim. Ümit ediyoruz ki bundan sonra böyle acılarla karşılaşmayız. Bu anlamlı programda bize desteklerini esirgemeyen İlçe Müftülüğümüze ve Milli Eğitim Müdürlüklerimize teşekkür ederim dedi." İl Müdürü Erim, Kuran-ı Kerim okuyan öğrencilere satranç takımı diğer öğrencilere ise şapka ve tişört hediye etti. Program sonrasında katımcılara lokum ve gül suyu ikramı yapıldı.

Programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, İlçe Müftüsü Bekir Ertürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaya, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şerafettin Yiğit, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Taşlıçay Soma Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title