Haberler

Taşköprü'de Yeni Yol Süpürme Aracı Törenle Hizmete Girdi

Güncelleme:

Taşköprü Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hibe olarak aldığı Yol Süpürme Aracının hizmete geçmesi nedeniyle bir program düzenledi.

Taşköprü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ülke genelinde 39 belediyeye hibe olarak verilen Yol Süpürme Aracı'ndan birini girişimlerimiz sonucu ve il milletvekillerimizin katkılarıyla Taşköprü ilçemizin hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Belediyemiz imkanlarıyla bir çok hizmeti yerine getirirken, bir yandan hükümetimizin hibe programlarını da yakından takip etmekteyiz. Yaptığımız girişimlerle ilçemize yaklaşık 180 bin TL değerinde Yol Süpürme Aracı'nı Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce'nin de katıldığı programda geçtiğimiz günlerde teslim aldık. Temizlik açısından büyük bir sıkıntısı olmayan ilçemizin bu süpürme aracıyla daha da hızlı temizlenip yaz ayları ve festival döneminde de çalışanlarımızda büyük kolaylığa kavuşacaktır" dedi.

"Hükümetimizin katkılarıyla geçtiğimiz yıl da 105 bin TL değerinde çöp toplama aracını ilçemiz hizmetine kazandırmıştık" diyen Arslan, şöyle devam etti: "Ayrıca İller Bankası'nın SUKAP Projesi kapsamında 7 milyon TL keşif bedeli olan bölgenin ilk Atık Su Arıtma Tesisi'ni yüzde 50 hibe alarak yaptık ve hizmete geçen bu devâsa projemizin resmi açılış programını önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Tüm bunların yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın Tekke Mahallemizde Toplum Sağlığı ve İlçe Müftülüğü karşındaki alanda yapacağı 5 dönümlük parkın ihalesi ise 15 Ocak tarihinde gerçekleşti ve en kısa sürede yapımı tamamlanacaktır."

Daha sonra ise Merkez Taş Cami İmamhatibi Ahmet Özarslan'ın yaptığı duanın ardından kurban kesimi yapıldı.

Programda yol süpürme aracının hizömete geçmesi nedeniyle kurdeleyi ise Taşköprü kaymakamı Ali Yılmaz, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ve daire amirleri birlikte kesti.

Törene ayrıca, Emniyet Müdürü İsmail Mermer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertan Arıcı, AK Parti İlçe Başkanı Ali Eşref Sevim, Taşköprü Ziraat Odası Başkanı Murat Çelik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İşcan Peker, STK temsilcileri ve çok sayıda Taşköprülü vatandaş katıldı.

Törenin sonunda vatandaşlar Arslan'ı tebrik etti. Arslan daha sonra Cumhuriyet Meydanı'da yeni yol süpürme aracını kullanarak test etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Arslan İdris Güllüce Ak Parti Taşköprü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title