Haberler

Tasfiyelik Eşya Satışı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü, tasfiyelik hale gelen 41 grup eşyayı ihaleyle satacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü, tasfiyelik hale gelen 41 grup eşyayı ihaleyle satacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli 17,70 lira ile en çok 641 bin 750 lira arasında değişen giyim eşyası, mutfak eşyası, oto parçaları, araç motoru, muhtelif elektronik malzeme, demiryolu rayı, battaniye, kumaş, konteyner ve petrol yağları gibi 41 grup eşyayı 20 Mart'ta Mersin'de açık artırma yöntemiyle satışa sunacak.

Eşya satış şartnamesi ve ekleri 10 lira karşılığı ilgili müdürlüklerden alınabilecek. İhalede satılacak eşyalar ve ihale hakkında ayrıntılı bilgiye, "www.gtb.gov.tr" ve "www.tasis.gov.tr" internet adresinden ulaşılabilecek. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Akdeniz Mersin Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title