Haberler

Taş Ocaklarına Gece Denetimi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: "Taş ocaklarına gece yapılan denetimlerde toplam 42 bin 232 lira para cezası uygulandı"

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ankara'da gece yapılan denetimlerde çevreyi kirleten taş ocaklarına 42 bin 232 lira para cezası uygulandığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin talimatıyla çevreyi kirleten taş ocaklarına Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından denetim gerçekleştirildiği kaydedildi.

Mamak Kutludüğün mevkisinde yer alan taş ocaklarına yapılan denetime İl Müdürü Banu Aslan Can'ın da katıldığı hatırlatılan açıklamada, şunlar belirtildi.

"10 Ekim'de Kutludüğün mevkisinde 18.30-22.30 saatleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde bölgede bulunan tüm taş ocağı faaliyetleri kontrol edildi. Denetimler esnasında uygunsuzluk bulunan 4 firmaya tutanak tanzim edilerek idari yaptırım işlemi başlatıldı. Taş ocaklarına gece yapılan denetimlerde toplam 42 bin 232 TL para cezası uygulandı."

Açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin "Kimsenin çevreyi kirletmeye hakkı yok. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek" değerlendirilmesine de yer verildi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

İdris Güllüce Kutludüğün Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title