Haberler

Tartıştığı Oğlunu Tabancayla Öldürdü

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde bir şahıs, demir kapı yüzünden tartıştığı oğlunu tabancayla vurup hayatına son verdi.

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde 58 yaşındaki Ali Baz, demir kapı yüzünden tartıştığı oğlu, evli 4 çocuk babası 35 yaşındaki Ayhan Baz'ı tabancayla vurup öldürdü.

DEMİR KAPI YÜZÜNDEN OĞLUYLA TARTIŞTI

Olay, dün akşam saatlerinde Saygın Mahallesi'nde meydana geldi. Evinin bahçesine demir kapı yapan Ali Baz ile otomobilini bahçeye alamadığını söyleyen oğlu Ayhan Baz arasında tartışma çıktı.

TABANCAYLA VURDUĞU OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Tartışmada öfkelenen Ali Baz, yanındaki tabancayla oğlu Ayhan Baz'a ateş etti. Ayhan Baz, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla götürüldüğü Şanlıurfa'daki özel bir hastanede yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

KATİL BABA TESLİM OLDU

Oğlunu öldüren Ali Baz olay sonrası güvenlik güçlerine teslim olurken, Ayhan Baz'ın cenazesi ise Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Baz'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

LazmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Köpek yavrusu gibi doğurtuyosunuz 20 tane kıymetimi var evlat ın sizin için

0
6
yanıtYanıtla
doğru ne:

cana bakış ha silahla ha dille insan öldürmeye nasıl alıştık yazık insan için insanlık için üzüleceğinize yazılanlara bak. . . . :( :( :(

3
0
yanıtYanıtla
insanoglu:

Her ikisi de suclu bence , er olan hic bir canliya silah namlusu dogrultmaz sadece ve sadece cana kast edilecegi zaman öldürmek yerine caydirici olabilecek sekilde etkisiz hale getirmeli

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title